sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Liipolan marraskuu


On joo harmaata, tasainen harmaus peittää taivaan kauttaaltaan ja on märkää, luntakin tullut maahan sulaakseen taas kohta. Lähiön ankeus kaikessa loistossaan juuri marraskuussa. Sunnuntaina iltapäivällä lähden käymään Citymarketissa, kävelen kauppaan ja samalla otan kuvia, valoa on niukalti, mutta vielä vähän aikaa sitä riittää. Uusi graffiteja ilmestynyt betoniseiniin, nehän joo piristävätkin maisemaa, E-rapun ovi on töhritty,  jopa kirkon katolle on maalattu graffiti. Eikö mikään näille töhrijöille ole pyhää. Kun tulen kaupasta on taas pimeää.

Jollain masokistisella tasolla ehkä vähän nautinkin tästä harmaudesta ja ankeudesta. Mihin sitä väriä tarvitaan, harmaassahan on sävyjä vaikka kuinka.

Makrohaaste Pieni Lintu: Marraskuu

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia tutuista maisemista. Me käytiin kesällä jätskillä Liipolan Siwan takapihalla :) Piti käydä katsomassa myös uutta koulua, mutta unohdettiin se kuitenkin. Olisiko sulla kuvia koulusta..

  VastaaPoista
 2. Hei. Hauskaa että kävitte täällä :) Siwan takapiha ei ole kyllä mikään viihtyisin mahdollinen kuten ei Siwakaan, muuttuu K-marketiksi kohta. En ole juurikaan kuvannut uutta koulua, pitäisi ottaa oikein asiakseen. Uusi koulu on iso, hieno, kompleksinen ja tiilinen. Paljon erilaisia aktiviteetteja piha-alueella. Koulu on niin uusi ja hieno, että on ihan kuin eri maailmasta kuin muu Liipola :), siksi en ole varmaan osannut sitä niin kuvatakaan.

  VastaaPoista
 3. Onhan siellä sentään luontoakin, kun sinne lähtee tuolla Liipolanmäellä.
  harmi kun graffiteilla sotketaan kaikkea. Olisipa luvallinen paikka niille.

  VastaaPoista
 4. On täällä paljonkin luontoa, siksipä olemmekin kaikesta huolimatta viihtyneet täällä. On vanhoja metsiä, tikkametsiä, kallioita ja osa Liipolaa on korkean mäen päällä. Joo, ihan viikon sisällä on tullut kauheat määrät töherryksiä, en tiedä mistä pahasta olosta johtuu. Kyllähän niitä olisi varmasti laillisiakin paikkoja toteuttaa luovuuttaan spraymaaleilla :)

  VastaaPoista
 5. Vau, mahtava ankeus - kauniisti kuvattu marraskuun fiilis!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Pieni Lintu. Joo, todellakin mahtava ankeus :D Onneksi mieli on kuitenkin valoisa ja joulua ja valoa kohti ollaan menossa.

  VastaaPoista