sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Nemo täytti eilen 15 vuotta ♥

Kuva eiliseltä, päivystävät Neon kanssa keittiössä herkkuja, niinkuin aina :)


Synttärilahjaksi Nemo sai jättipehmoluun ja ilahtui kovasti saamasta lahjasta, kuskaili sitä huoneesta toiseen ja "kaivoi" sille kuoppia (lattiaan ei saa aikaiseksi kummoistakaan kuoppaa, vaikka kuinka kaivaa :)). Lisäksi Nemo sai herkkuja ja valjaaseen kiinnitettävän vilkkuvalon, niin näkyy pimeässä.

Hauska yhteensattuma on, että naapuritalossa asuu täsmälleen samana päivänä ja vuonna syntynyt Roosa-koira. Täyttivät siis molemmat eilen 15 vuotta.

4 kommenttia:

 1. Onpa suloisen näköinen ikäkoira & kaveri! Meidän kuningas Mesilim on kohta ollut vuoden perheemme jäsen ja adoptiokoiraksi sopeutunut ihmeen hyvin, vaikka töitä on toki täytynyt tehdä remmirähjäämisen ym. kanssa.

  VastaaPoista
 2. Joo, molemmat ovat pystykorvatyyppisiä sekarotuisia, nuorempi Neo on vain vähän pienempi kuin Nemo. Kaunis nimi teidän koirallanne, hienoa kuulla, että on sopeutunut hyvin. Meillä on aina ollut ongelmia remmirähjäämisen kanssa, uroksia kun ovat molemmat ja Nemo-koira ei ole koskaan voinut sietää uroksia, Neo-koira taas on temperamentiltaan sellainen arka ja pelkää vähän kaikkea, vaikka ei enää niin paljon kuin pienempänä, äitinsä oli aivan samanlainen herkkis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuningas Mesilim oli sumerilainen hallitsija :) -- annoin sen tälle adoptiopojalle "viralliseksi nimeksi" kun Romaniassa annettu kutsumanimi on erään argentiinalaisen jalkapalloilijan mukaan, mutta sitä oli paha mennä muuttamaan kun koira tunnisti sen jo...

   Poista
 3. Kiva tietää, erikoiset nimet kiinnostavat minua ja tällaiseen nimeen en ollut ennen törmännyt :) On hieno. Joo, vaikea voi olla koiran varsinaista nimeä muuttaa, jos koira sen omakseen on oppinut tunnistamaan.

  VastaaPoista