torstai 30. lokakuuta 2014

Akrobaattiorava

Aloitin pari viikkoa sitten lintujen talviruokinnan ja vein linnuille jyväautomaatin ja talipalloja ja ruokintapaikka on ollutkin lintujen suuressa suosiossa, siellä käy paitsi talitintit ja sinitintit, niin myös pikkuvarpusia on näkynyt, samoin apajilla käy varis, harakka, pulut ja naakat ja oravat tottakai. Oravaparat tekee kaikkensa taiteillakseen jyviä ja pähkinöitä automaatista, aikamoisia akrobaatteja ovat.

Olen sitten vienyt myös oraville myös omia pähkinöitä, jotta niiden ei tarvitsisi niin voimistella ja silloin kun vien niille pähkinöitä siinä on kohta viisi oravaa ympärillä vilistämässä ja pähkinäkasat katoavat pian parempiin suihin. Tästä huolimatta voimistelevat automaatilla edelleen, pitää varmaan järkätäkin niille oma pähkinäautomaatti :)

2 kommenttia:

 1. Oravat ovat jotenkin hellyttäviä, mutta niin ovat pikkulinnutkin.
  Katselin paljon vanhempiakin kuvia tuonne alaspäin, oli niin tuttuja maisemia. Olen joskus muinoin ollut yhden kesän kesätöissä Liipolassa, kyykin siellä puskissa ja kitkin rikkaruohoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat tosiaan suloisia ja niiden kanssa tulee tutuiksi äkkiä, kovasti ovat pähkinöiden perään. Kiva kuulla, että olet ollut töissä täällä, on tämä oikeastaan ihan kiva ja luonnonläheinen lähiö ja kovasti on parempaan päin menossa, kun tänne on uusi koulukin tulossa.

   Poista