lauantai 21. kesäkuuta 2014

Ja jotain vielä eksoottisempaa eli kameli Launeen perhepuistossa

Toissasunnuntaina, kun olin menossa kirkkoon törmäsin Launeen perhepuistossa tämmöiseen otukseen. Olin hädin tuskin uskoa silmiäni, niin erikoinen näky kameli oli siinä ympäristössä. Kameli kuului sirkus Florentinon eläimistöön ja sitä oltiin viemässä aamulla laitumelle, kun kameli pääsi laidunaitaukseen, hyppeli ja juoksenteli siellä kuin varsa, niin iloinen oli.
Iltapäivällä tultiin ihmettelemään lastenkin kanssa kamelia, siellä makoili rauhallisena ja viihtyi aitauksessa isomman hepan kanssa, hyvät kaverit näyttivät olevan. Toisessa aitauksessa olivat sirkuksen ponit. Myös Launeen naakat näyttivät onnellisilta ja viihtyivät samassa aitauksessa kamelin, hevosen ja ponien kanssa.


Tultiin vähän ennen kuin sirkuksessa alkoi näytös, joten oltiin paikalle, kun eläimet haettiin pois laidunalueelta. Kamelin hoitaja otti kiinni hevosen, vihelsi kamelille ja tämä tallusti vapaana hevosen perässä sirkusalueelle, siinä mennessään hotkaisi koivuista vähän lehtiä ja innostui vielä laukkailemaan ympäriinsä (vähän hirvitti ja kehotin lapsia pysymään kauempana kamelista) ennen kuin kiltisti kipitti omaan karsinaansa näytöstä odottamaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti