lauantai 26. huhtikuuta 2014

Metsäpolulla tänään
Kevät on tullut nopeasti. Puissa on jo hiirenkorvat, metsässä on valkovuokkoja ja sinivuokkoja, vaikka äitienpäivään on vielä 2 viikkoa.

Kuvassa on Nemo-koiramme, joka täytti eilen 14 vuotta ja 6 kk. Nemolta leikattiin kuukausi sitten oikeasta silmästä pieni patti (joka ikävästi hankasi silmää) ja nyt silmä on taas niin hieno ja katse kirkas.

Kuvasin myös pienen oravan, joka pelkäsi kuollakseen koiriamme ja piteli niin sympaattisesti käpälälään oksasta kiinni. Koirat ei edes huomanneet oravaa :)

Pajunkissojakin kuvasin. En ole ennen ajatellut, mutta näyttävät ihan pieniltä kananpoikauntuvikoilta tuossa vaiheessaan.

Ihanaa kun kevät tulee, mutta jotenkin on aika surumielinen olo, ei oikein osaa nauttia kevään tulosta kuten pitäisi.

5 kommenttia:

 1. Moi pitkästä aikaa! Mitä sulle kuuluu? Kevät on tosiaan ryöpsähtänyt nyt loistoonsa. Tiedätkö, ymmärrän jollain tapaa tuon surumielisyytesi kevään tulon suhteen. En itse ole ollut aikaisemmin (vuosia sitten) ollenkaan kevätihminen, olen ihmetellyt muiden hypetystä kevään ihmeellisyydestä. Oikeastaan jopa ahdistuin keväästä. Jotain on kuitenkin napsahtanut päässäni siihen suuntaan, että olen alkanut yhä enemmän pitää keväästä ja nykyisin voin sanoa olevani kevätihminen. Ehkäpä elämäntilanteella on jotain tekemistä asian kanssa.

  Kiva, että Nemon silmä on nyt kunnossa. Nemolle rapsutukset ja onnittelut.

  VastaaPoista
 2. Hei :) Minäkin kävin eilen sivuillasi (en kyllä jaksanut jättää kommenttia) ja näkee, että olet tosiaan nauttinut keväästä. Sinullahan on kauniita kukkakuvia jo maaliskuun lopusta asti ja minä olen vasta pari viikkoa huomannut maasta ilmestyneet kukkaset. Arkielämä on kyllä ollut jotenkin niin stressintäyteistä, että ei ole osannut oikein ehtinyt ihmetellä kevään tulemista, tullut vähän kuin itsestään ja yllättäen. Mielentila kyllä vaikuttaa ja sen murheellisen mielentilan syntymiseen on vaikuttanut moni asia, saisipa kaikki ne ajatukset ja huolet pois harteiltaan tuosta vain. Mutta kyllä minä nautin, kun on taas kaunista ja tulee vielä enemmän kaunista sen rumuuden sijaan. Kivempi sitä on kaunista katsella...

  Joo, hienoa, kun saatiin tuo Nemon silmä viimein hoidettua, kesti jonkun aikaa, kun leikkaus oli sen verran kallis. Mutta on taas yksi huolenaihe vähemmän :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen Nemo; - hyvä, että patti oli poistettavissa ja tilanne korjaantui.

  Surumielisyyttä löytyy meiltäkin .... Tämän hetken haasteet eivät ole mieluisia ja vievät paljon voimia.

  Jumalamme näkee kaikki päivämme ja huolemme. Tänäänkin saamme viedä kaiken mieltämme painavan Hänelle.
  Iloitaan tänään siitä, että on Mirjan nimipäivä. Onnea ja siunausta! <3

  t. Nurkkis
  (en jaksa kirjautua bloggeriin...)

  VastaaPoista
 4. Joo, haasteellista aikaa tämä ja voimia vievää. Onneksi on myös paljon sellaista mistä voi iloita. Kun olen katsonut puihin tulevia lehtiä on tullut mieleeni se Jesajan kohta, jossa sanotaan, että Jumala luo uutta. Kun luodaan uutta, vanhan tulee väistyä.

  Kiitoksia paljon nimpparionnitteluista, tänään emme juhlineet vappua emmekä nimppareitakaan, mutta huomenna perjantaina voisi paistaa munkkeja ja juoda simaa. Mukavaa vappua ja kevättä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin, mukavaa vappua ja kevättä koko perheelle! :)
  t. Nurkkis (joka ei paista munkkeja, mutta maistaa vähän simaa)

  VastaaPoista