keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Sydäntalvea


Valokuvaustorstain 309. haasteena oli Sydäntalvi.

Ei siihen tarvita kuin pakkasta, niin sydäntalven ihme on taas totta. Haasteen alussa oli vielä lämpöasteita ja maisema myöhäissyksyisen ruskea, mutta sitten muutamassa päivässä tuli talvi. Luntakin on ilmestynyt maahan.

Nämä kuvat otin tänään, aurinkokin paistoi. Naakat värjöttelivät puussa nätisti pareittain. Kävi sääliksi niitä, iltapäivällä ostin lisää ruokaa takapihan linnuille.

3 kommenttia:

  1. Tulihan se talvi sieltä viimeinkin ja koristeli maisemat! Valokuvausretkesi on täynnä iloa ja valoa.Kovasti tykkään lintupuustasi, mieliaiheeni, jota olen usein piirtänyt kun kameran putki ei riitä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marjattah :) Todellakin talvi ja pakkanen toi tullessaan myös valon, se jaksa ilahduttaa. Lintupuut on minullekin mieleinen aihe, jokin siinä näyssä jaksaa aina tavattoman paljon viehättää. Varmaan se kiireettömyys ja rauha, joka näistä puussa istuvista linnuista välittyy.

    VastaaPoista
  3. Niin ja nuo lintukuvat otin kun odoteltiin lasten kanssa pysäkillä bussia. Lumitähdet olivat bussikatoksen lasiseinässä. On kyllä ollut niin kylmäkin, että kauan ulkona ei tarkene kuvailla .)

    VastaaPoista