torstai 9. tammikuuta 2014

Aakkoset 05 / W

Ensimmäistä kertaa otan osaa 1234-aakkoshaasteeseen. 5.viikon kirjain on W (+nro5).

"Ainoa sääntö on, ettei kirjaimia saa kuvata kirjoista, lehdistä tms. itsestään selvästä kohteesta. Kirjaimia löytyy kaikkialta: kotoa, töistä, koulusta, kaupasta, ulkoa... ihan mistä vaan! Mitä erikoisempia kirjaimia/kuvia, sen parempi!"

Kahlasin kuva-arkistot ja kodin läpi, mutta kaikki ne, joista W-kirjain löytyi vaikuttivat olevan niin itsestäänselviä kohteita. Sitten matkalla kellarin kuivaushuoneeseen katse osui lattiassa olevan viemärinkannentapaisen ja siinähän niitä W-kirjaimia oli. Viikkonumeron numeroa ei kuitenkaan vielä samaan kuvaan tällä ensimmäisellä kerralla löytynyt.

4 kommenttia:

 1. No siinä niitä on vaikka kuinka monta, oikeinpäin ja väärinpäin :)

  VastaaPoista
 2. Onhan siinä ainakin viisi weetä! Kiva kun tulit mukaan haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. Sanna: Juu, siinä niitä löytyy joka suuntaan :) Viemärinkannet sun muut on muutenkin kiinnostavia graafisia elementtejä, ennenkin niitä ja niiden kuviointeja katsellut.

  Taiska: Kiitos paljon :) Mukava on tämä haaste ja mukava on etsiä näitä. Saisi vain ilmat parantua, niin vieläkin mielekkäämpää olisi kuvailla kaikkia löytyviä kirjaimia.

  Lepis: Kiitti :) Viemärinkansi ei itsessään ihan niin upea, mutta ei tarvinnut mennä merta edemmäs kalaan vielä tällä ensimmäisellä kerralla. Vähän sillä silmällä katselin muutakin talon yhteisistä tiloista löytyvää.

  VastaaPoista