tiistai 22. lokakuuta 2013

Syksy on kuin kevät

11-vuotiaan tytön kanssa juteltiin, kun oltiin menossa ostamaan hänelle lisää Schleich-heppoja (joihin hän käytti synttärilahjakseen saamansa lahjakortin) että syksyllä tuntuu ja tuoksuu usein keväältä, jos laittaisi silmät kiinni voisi kuvitella, että onkin kevät tulossa. Ainoa ero ovat puut, keväällä puut ovat lehdettömiä ja niihin on tulossa vihreitä silmuja kun taas syksyllä puiden isot lehdet putoavat.

Nyt olemme syyslomalla koko perhe. Hengähdystauko tekee erittäin hyvää. Saa nukkua pitkään, kuunnella musiikkia, siivota... Tytöt leikkivät kaikki päivät. En muista, että omassa lapsuudessani olisi ollut syyslomia tai ehkä niitä oli lukiossa, mutta ala- ja ylä-asteella ei ainakaan. Mitenhän sitä silloin pärjäsi, kun tämä syksy on niin  kovin pitkä.

Olen kuunnellut viime aikoina Agnes Obein Aventine-levyä, en kyllästy siihen oikein ollenkaan.


4 kommenttia:

 1. Tiedoksi, että kun klikkaa tuota Kuvitusblogisi kuvaketta, tulee tällainen teksti: "Kirjaudutaan käyttäjätunnuksella ********* sivustolle blogspot.com, joka ei vaadi tunnistautumista. Tämä saattaa olla huijausyritys."

  Siinä näkyy käyttäjätunnuksesi, mutta en laittanut sitä tuohon tekstiin nyt näkyville. En tiedä onko tuo vaarallista, mutta ajattelin tuoda asian tietoosi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Trina kun huomasit. Aika erikoista...näkyikö siinä salasana ja kaikki? Laitoin nyt linkin uudestaan, tuleekohan edelleen sama? Itse kun kokeilen klikata kuvaa niin vie suoraan blogiin.

  VastaaPoista
 3. Nyt linkki toimii hyvin. Ei siinä näkynyt salasanaa, mutta tuo tunnus sun nimellä, mikä vaikutta jotenkin epäilyttävältä asialta.

  VastaaPoista
 4. Joo, kuulostaa oudolta, että käyttäjätunnuskin näkyi, en kyllä yhtään keksi mikä siihen oli syynä. Mutta pääasia, että ei enää näy. Tiedä miten kauan olisi ollut siellä, jos et olisi huomannut.

  VastaaPoista