tiistai 22. lokakuuta 2013

Eilisen kirpputorilöytöjäoli taulu, jossa joku oli vain liimannut vanhoja kiiltokuvia siniselle pohjalle, leveys 35 cm. Ihan kiva minusta ja hintaa taululla oli 1,75 € (halvan hinnan takia sen ostinkin).

Lisäksi Rooman katakombeista kertova kirja 2 €. Varhaiskristittyjen historia on kiehtovaa ja tämä on runsaasti kuvitettu kirja.

Kirppareilta löytyy varsin usein kiinnostavia tauluja, jos olisi vain pinta-alaa mihin ripustaa ja jos mieskin olisi suostuvainen, voisin useinkin ostaa niitä. Niinpä kerään tauluja vain kokoelmaani ja haaveilen isommasta työhuoneesta, johon voisin ne joskus ripustaa.

2 kommenttia:

  1. Nuo kiiltokuvat taulussa näyttävät tutulta. Minulla taitaa olla osa samoja, ovat ehkä 80-luvun alkupuolen kiiltokuvia. Silloin vaihdoin niitä kaverin kanssa.

    Jos on säilytystilaa, niin taulujahan voi vaihtaa. Sisustus muuttuu ja piristää, kun pitää vaikka eri vuodenaikoina eri tauluja seinällä. Ja ne komerossa olleet taulut tuntuvat aina pitkästä aikaa ihan uusilta.

    VastaaPoista
  2. Joo minullakin on ollut joitain noista kiiltokuvista (kuten tuo ovaalinmuotoinen kiiltokuva, jossa vanhanaikaisesti puettu poika) ja on edelleenkin, löysin kerran kirpparilta rasiallisen lapsuudenaikaisia kiiltokuvia. Näistä kiiltokuvista, jotka tauluun on liimattu on osa vähän suttuisesti painettu, joten olisivatko sitten tosi vanhoja tai sitten ovat jotain Neuvostoliiton aikaisia.

    Meillä on lähinnä ongelmana taulujen ripustamisessa se, että mies haluaa, että on jokin henk.koht. suhde niihin tauluihin. Itselleni kelpaavat ihan visuaalisina elementteinä. No on meillä sitten lasten piirustuksia paljon seinillä ja itsekin niistä tykkään.

    VastaaPoista