sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Lapsuusmuisto


Luokkakaveri pääsi Teneriffalle vanhempiensa kanssa, kun olimme toisella tai kolmannella. Ulkomaanmatka oli jotain niin ihmeellistä, jota en oikein voinut kuvitellakaan. Teneriffalta luokkatoveri sitten lähetti luokalle tällaisen espanjatarta esittävän kortin, jossa hunnussa on pitsikangasta ja sekin oli minusta aivan ihmeellisen kaunis. Kortti sitten arvottiin luokan oppilaiden kesken ja minä satuin voittamaan kortin. Olin ikionnellinen, sain omistuskirjoituksenkin korttiin ja kortti oli pitkään seinällä kuten sinitarrajäljistä näkyy. Kortti on vieläkin tallella ja vieläkin muistan sen kortin mukanaan tuoman hehkun ja ihastuksen tunteen. Ja onhan kortti kaunis edelleen.Viuhkan ostin eurolla Tigerista. Viuhkoissakin on jotain perin kiehtovaa.


2 kommenttia:

  1. Kiva tuo kortti ja siihen liittyvä muisto. Tuossa viuhkassa on vanhaa tunnelmaa, ei ollenkaan sellainen muovisenoloinen niinkuin yleensä kaikki nykyään on.

    VastaaPoista
  2. Joo, viuhka onkin puinen. Tigeristä löytää kaikkea hauskaa ja kivasti disainattua edullisesti, lyhyessä ajassa siitä on tullut lempikauppojani.

    VastaaPoista