keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Maata, taivasta ja jotain siltä väliltä....
Takana raskas pääsiäinen, lapsi sairastui johonkin rokkoon ja tauti eteni muutamassa päivässä rajuun ja nopeasti edenneeseen keuhkokuumeeseen ja lapsi joutui Tampereelle teho-osastolle, onneksi meillä Suomessa on upea sairaanhoito ja loistavat resurssit. Sairaalassa oltiin yhteensä 10 päivää, viikko Tamperella ja 3 Lahdessa ja nyt on taas kaikki hyvin ja lapsikin taas kunnossa ja ollut koulussa jo pari viikkoa. Mutta ikinä sitä ei vaan tiedä mitä voi tulla...

Alkava kevät sai taas kaivamaan kameran esille muutaman kuukauden tauon jälkeen, vanhemman koiran kanssa lenkillä ollessa tulee kuvattua kaikkea mahdollista, mikään ei tunnu niin vähäpätöiseltä, etteikö siitä voisi kuvaa ottaa.

Hyvää kevättä kaikille.

4 kommenttia:

 1. Hih, katsoin ensin, että tuossa yhdessä kuvassa on koirankakka, mutta se olikin lehti :) Hyvä, että lapsesi sairaus on nyt voitettu ja varjelus ollut mukana. Hyvää vappua.

  VastaaPoista
 2. :) ei nyt sentään. Siinä ja siinä kyllä, ettei maata kuvatessa tule vahingossa koirankakatkin tule kuvaan, vähän aika sitten niitä oli talven jäljiltä ihan joka paikassa, nyt onneksi on suurin osa maatunut pois.

  VastaaPoista
 3. Hyvä , että lapsi on kunnossa♥

  VastaaPoista
 4. Joo, sitä ei voi olla kuin kiitollinen vaan ja kun rokon ja kuumeen alettua seuraavana päivänä käytiin lääkärissäkin, jossa sanottiin, että on vain virusperäinen rokko, joka hoituu buranalla ja panadolilla. Siitä sitten kahden päivän päästä jouduin soittamaan ambulanssin ja sitten lapsi pääsikin hoitoon nopeasti. Yhden päivän ja yön oli Lahdessa antibioottitiputuksessa ja seuraavana päivänä vietiin pillit ulvoen Tampereelle, kun keuhkokuume vain paheni. Oli aika ahdistava ja pelottava kokemus joka tavalla, mutta onneksi sitten Tampereella hoito alkoi tehoamaan ja hoito oli muutenkin parasta mahdollista ja se varjelus oli myös mukana. Koskaan ei tosiaan tiedä mitä sitä voi tulla...

  VastaaPoista