sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ja tänään lauloi mustarastas kauniisti keväisen puun latvassa
Mies on innostunut taas linnuista, kuten joka kevät. Minä taas mieluusti kuvaisin lintuja, tarvitsisin vain pidemmän objektiivin, tarpeeksi lähelle on vaikea päästä...

2 kommenttia:

 1. Minä olen kaihonnut samaa....vaan vaikka viime vuonna åitienpäiväksi sain uutukaisen pidemmän putken, ei silläkään tule kuvattua, kun vaatii jotenkin liikaa....on niin painava jo, ettei voi tuosta vain napata kun sattuu joku siivekäs oksalle lennähtämään.
  Minä tykkään tästä sinun kuvastasi, vaikka laulelija kaukana onkin!
  PAljon kesävaloa!! Ja onnekkaita kuvaushetkiä!!!

  VastaaPoista
 2. Joo onhan näissä pidemmissä teleobjektiiveissa haittapuolena se painavuus, mutta jos vaikka sellainen 80-200 mm zoom, sitten kuitenkin pystyisi vielä kuitenkin jonkinmoisia yleiskuvia ottamaan, niitä kun enimmäkseen tykkään ottaa. Ja sekin on teleobjektiiveissa kivaa, että jos näkee jonkun minkä tahansa linnun voisi ottaa kuvan lajin määrittämistä varten, minuakin tuo lintuharrastus kuitenkin vähän kiinnostaa. Miehen kanssa tuli aikoinaan jonkun verran sen verran käytyä linturetkillä, niin että oppi aika hyvin lintuja silloin ainakin vähän näöltä tunnistamaan (laulusta en oikein vieläkään).

  Mukavia valoisia kesäpäiviä ja kuvaushetkiä sinullekin Tinttarus :)

  VastaaPoista