maanantai 25. helmikuuta 2013

Maisemia hiihtoladun varrelta


Ei tietenkään mitenkään helppoa yhdistää hiihtämistä ja kuvaamista, varsinkin kun olin ensimmäistä kertaa hiihtämässä tänä talvena. Mutta pystyssä pysyin ja suksissakin oli pitoa :) Sitäpaitsi tarkoitus ei ole ollakaan mikään kuntohiihtäjä, ulkoiluhiihtäjä vaan. Tämmöiset helmikuun aurinkoiset päivät ovat kuin tehty hiihtämistä varten.

4 kommenttia:

 1. Ihana valopatsas tuossa (4.ylhäältä) kuvassa.

  Siunattua pääsiäistä sinulle ja perheellesi! <3

  VastaaPoista

 2. Onnea ja siunausta Mirjan-päivälle ja koko keväälle! ♥

  Hauskaa vappua koko perheelle!
  (Me vanhat emme tosin juhli...)

  VastaaPoista
 3. Luin uudemmassa postauksessasi olevat kuulumiset järkyttyneenä. En enää ihmettele, miksi olette olleet useasti mielessäni ja siksi myös rukouksissani.
  Voi pientä potilasta, mitkä kokemukset hän on käynyt läpi! Samoin koko perhe. Taivaan Isälle suuri kiitos, että apu tuli pikaisesti ja lääkkeet tepsivät.
  Siunausta ja terveyttä! ♥


  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon Nurkkalintu. Järkyttävää se olikin ja vaikka sitä haluaa ja pyrkii unohtamaan, niin kyllä vieläkin olen jollain tasolla järkyttynyt, niin pienestä voi olla kaikki kiinni, siitäkin luottaako omiin vaistoihinsa vai ei...Tämmöiset kokemukset saa entisestään arvostamaan kaikkea sitä sairaanhoitoa, lääketiedettä, lääkkeitä mitä meillä täällä Suomessa on tarjolla ja olemaan kiitollinen siitä. Tampereen yliopistollinen keskussairaala oli vaikuttava, iso alue täynnä vaikka minkälaista rakennusta ja kaikki vain ihmisten ja heidän terveytensä hyväksi.

  Siunausta myös ♥  VastaaPoista