sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Neulaostoksia lähikirpparilta

Ostoslistalla on jo pidempään ollut (vaan en ole koskaan muistanut ostaa) silmäneuloja ja varsinkin isompia silmäneuloja, sellaiset kun näyttävät kadonneen ompelurasiasta jonnekin ja niitä kuitenkin tarvitsee aika ajoin milloin mihinkin askarteluun/ompeluun. Kirpparilla näin sitten kolmekin erilaista vanhaa neulasettiä (varmaankin samasta paikasta kaikki peräisin) ja kun hintaakin oli vain 50 senttiä/setti, ostin ne kaikki.

Täytyy sanoa, että aika erikoisiin ja kauniisiin pakkauksiin neulat ennen pakattiin (tässä tosin vain lähikuvia pakkauksista), aika repaleisessa kunnossa olivat, mutta neulojen takiahan pakkaukset ostin.

Kaikkein eniten huvittaa tuo entisten naapureiden kirjoittama kiitoslappunen (jos on vaikea saada selvää, niin lapussa lukee "Kiittäen monivuotisia naapureita"), joka on päätynyt neula-alustaksi. Eivät tainneet olla näiden neulojen omistajalle kovin mieleisiä naapureita :)Liipolan lähikirppari muuten muuttaa pois Launeelle, jonne on jo päätynyt moni muukin kirpputori: Kirkkis, Fida, Launeen suurkirpputori, Kontti ja nyt sitten viimeisenä tämä Pelastusarmeijan kirpputorikin.

Saa nähdä miten usein tulee käytyä sitten siellä kirpputorikeskittymässä, vähän tai aika paljonkin harmittaa, kun lähikirppari lähtee, siellä oli niin kiva poiketa usein ja oppi näkemään, mikä oli juuri tullutta. Itse en oikein jaksa käydä kuin yhdellä kirpparilla kerrallaan, kun käy usealla, niin tulee sellainen vastareaktio, että yhtäkään romukasaa ei halua nähdä vähään aikaan. Liika tavara hyökkää silmille, kun ostamisenarvoista tavaraa on loppujen lopuksi vähän, enkä muutenkaan jaksa kahlata mitään hehtaarihalleja enkä edes pidä hehtaarihalleista oli sitten niissä ruokakauppa tai kirpputori.

4 kommenttia:

 1. Hyvät neulaostokset olet tehnyt. Kiva tietää, että Liipolan kirppari muuttaa. Käydään melkein aina Lahdessa asioidessa kirppareilla ja tuo Pelastusarmeijan paikka on yksi suosikeistani.

  VastaaPoista
 2. Samoin minunkin suosikkini, vaikka hintataso on aika korkea, uutta ja uudenveroista tavaraa on usein, jotka sitten ovat kuitenkin hinnaltaan samoja niiden kuluneempien kanssa. Tykkään Lindexin, H&Mn, Vero Modan ym. vaatteista (sekä lasten että aikuisten), joita olen useinkin löytänyt muutamalla eurolla. Samoin huonekalut on pääpiirteittäin olleet aika edullisia ja alennuskäytäntö on hyvä. Joskus joitain ylilyöntejä hinnoittelussa on ollut, mikä on vähän ärsyttänyt.

  Keskustassa on toinen Pelastusarmeijan kirppari Vesijärvenkadulla, joka myös on hyvä ja vielä inhimillisen kokoinen. Saa nähdä millainen tästä uudesta paikasta tulee. Asiakkaitahan Launeella liikkuu paljon, mutta myös kilpailu on kovempaa. Huomannut tämän, kun on vuokrannut myyntipöytiä, toisella kirpparilla menee tavarat paremmin kaupaksi kuin toisella.

  Mukavaa viikonalkua :)

  VastaaPoista
 3. Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, kiitos. Täytyykin tulla kurkkaamaan. Haasteita en ole saanutkaan pitkään aikaan.

  VastaaPoista