maanantai 7. toukokuuta 2012

Keväisessä metsässäSunnuntaina käytiin koirien kanssa lumien sulamisen jälkeen ensimmäistä kertaa metsässä. Aika karua vielä eikä aurinkokaan paistanut, mutta valkovuokot ja sinivuokot kukkivat.

Tämä koivikko on lempipaikoistani isossa metsässä ja edelleen iloitsen myös siitä, että koirulit tulevat niin hyvin toimeen keskenään.

2 kommenttia:

 1. Oikeastaan nuo vuokot oikein loistavat nyt metsässä, kun muuta väriä ei ole. Kyllä koiruleistakin varmasti on kiva nuuskutella kevään tuoksuja :) Vieläköhän Liipolassa on se nuotiopaikka/laavu metsässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vuokot oikein loistavat silmään. Koirat rakastaa olla metsässä, Nemokin välillä oikein tykkää jäädä johonkin kohtaan oleilemaan ja tarkkailemaan mitä ympärillä näkyy.

   Joo, kyllä täällä on vielä koirapuiston lähellä sellainen laavu, jonne voi mennä grillailemaan. Joskus siinä vieressä kuulemma aina kesäisin laidunsi lampaitakin, mutta nykyään on pelkät haat on jäljellä.

   Itse ollaan lasten kanssa käyty yhden kerran siellä laavulla grillaamassa makkaraa, kotipihalla on niin hyvä ja viihtyisä grillikatos, että ei ole oikein tarvetta lähteä merta edemmäs ja muutenkin tykkään, että se koirapuiston vieressä oleva laavu on turhan alavalla maalla, siellä jossain ylhäällä metsässä se olisi kivempi. Ison tien varressa olevassa pienemmässä metsässä (siellä missä on jyrkkiä kallioita) taitaa myös olla joku laavun tapainen kallion päällä.

   Poista