torstai 17. toukokuuta 2012

Äitienpäivän kuvia 2


Jatkoa edelliseen postaukseen...

10. Nemo näki jotain.
11. Kissahan se oli. Haukuttiin kissaa...
12. ...mutta kissa ei ollut moksiskaan.
13. Lähikuvaa kisusta.
14. Lopulta Nemokin antoi piut paut kisulle.

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo viimeinen kuva. Jos tuo kissa olisi ollut meidän kissa, se olisi todennäköisesti juosta jolkotellut häntä pystyssä tervehtimään koiraa =) Tosin, haukkuvat koirat vähän pelottaa kissoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, viimeisessä kuvassa Nemolla on sellainen ilme, että ei vois enää vähempää kiinnostaa...:)

   Näitä on aina 3 kissaa, jotka ulkoilee samoihin aikaan illalla kuin Nemokin. Nemo tykkää vähän muodon vuoksi rähistä niille, koska ei ole tottunut kissoihin. Kissat taitavat olla jo oppineet, että vaikka Nemo heitä haukkuukin, niin pysyy hihnassaan eikä moisesta tarvitse välittää.

   Kissat ja koirat ovat kyllä täysin eri planeetoilta :) Ei ihme, että kummastelevat toisiaan, tosin nämäkin kissat ovat aika pelottomia ja uteliaita, kuten kissat yleensä, mutta ihan viisasta olla lähestymättä kun toinen vain haukkuu. Luulen kyllä, että Nemo oppisi tulemaan toimeen kissojen kanssa, huomaa, että sen haukkumisen pohjalla on selkeää uteliaisuutta ja jos saisi olla jonkun kissan kanssa lähemmin tekemisissä, niin tiedä miten hyviä kavereita heistä tulisikaan. Mutta eipä tuota tule varmaan koskaan kokeiltua, joten vastedeskin kissat ovat Nemolle niitä muukalaisia.

   Poista