tiistai 7. helmikuuta 2012

Valoa, valoa

Olen niin onnellinen uudesta presidenttiparistamme Saulista ja Jennistä, kerrassaan tyylikäs ja edustava pari ja Sauli on presidenteistä mitä parhain, parhain moneen kymmeneen vuoteen, sen tiedän jo nyt. Saulista toivoin presidenttiä jo 6 vuotta sitten ja nyt se toteutui. Onnellinen olen myös siitä, ettei se toinen kaameampi vaihtoehto toteutunut. Haavisto-hypetystä en ymmärtänyt ollenkaan, niin paljon epäpätevämpi presidentiksi oli joka tavalla.

Ilmapiiri on jo nyt muuttunut, on niin paljon helpompi hengittää...

Saulille ja Jennille oikein paljon onnea ja Jumalan siunausta.

Nämä kuvat otin sunnuntaina kun tulin äänestämästä, muutaman kuvan vain otin, muuten en ole ehtinyt paljon viime aikana kuvailemaan. Lunta on paljon, jospa ehtisi hiihtämään...

7 kommenttia:

 1. Käytiin mökkireissulla muutaman kerran Lahdessa (käydään siellä monesti kauppa-asioilla) ja pyörähdettiin Liipolanmäenkin kautta katsomassa vanhoja maisemia. Tuli tuttu, kotoinen olo :)

  Täytyy joskus kuunnella tuo toisessa blogissasi oleva 'Sauli-juttu'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Minulla on sama tunne kun kierrän katsomassa vanhoja asuinpaikkoja. Mutta on Liipolanmäkin muutenkin varsin kotoisa paikka ollakseen tällainen kerrostalolähiö. Luonto, väljyys ja se että on mäen päällä tekee paljon.

   Kuuntele ihmeessä samantien, on siellä lopussa, 24 minuutin kohdalla tai vähän sen jälkeen, ei ole pitkä. Videonkin voi laittaa suoraan siihen kohtaan.

   Poista
 2. Siunausta ystävänpäivälle ja jokaiselle päivälle! <3


  http://huomaa-pienet-ilonaiheet.blogspot.com/2012/02/hyvaa-ystavanpaivaa.html

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nurkkis ystävänpäivätoivotuksista vielä näin jälkikäteen. En ole oikein ehtinyt tänne blogiin taas vähään aikaan, joten siksi näin myöhässä.

  Siunausta viikkoosi :)

  VastaaPoista
 4. Perheenäidin kiireet ja huolet voivat viedä aikaa ja voimia, - ja blogilandialle voi antaa aikaa sitten, kun tärkeimmät ovat saaneet osansa.
  Hiihtolomaviikkokin antaa omat haasteensa ajankäytölle.
  Olette kaikki olleet mielessä ja rukouksissa harva se päivä.

  Tuoreimmassa postauksessasi on ihania kuvia 12-vuotiaasta Nemosta, "oman tiensä kulkijasta" :-) <3

  Kiitos viikko-toivotuksistasi. Samoin, siunausta viikkoosi! :)

  VastaaPoista
 5. Sehän tiedetään, ettei teidän jumalan karitsojen sydämiin homot mahdu. "Kaamea vaihtoehto" jne... Kun sukupuolinen suuntautuminen on väärä, löytyy kummasti muitakin vikoja, joiden taakse on hyvä kätkeä rasismi. Toimitko muutenkin raamatun mukaan. Kuritat lapsiasi kuten siinä opuksessa opetetaan..?

  VastaaPoista
 6. Kiitos vaan kivasta viestistä, sinä anonyymi. Päätin nyt julkaista tämän, kun ärsytti kun viestisi roikkui viestiboxissa.

  Tämä professorin titteleillä kikkaileva kansanedustaja Haavisto oli vaan joka tavalla epäpätevämpi presidentiksi ja sinäkin sen olisit nähnyt, jos kykenisit rehellisesti tarkastelemaan asioita silmästä silmään etkä olisi jonkun ulkoaohjaillun ideologian sokaisema. Niin ja toinen ongelma liittyi tähän puolisoon, presidentin puolisoksi ei todellakaan sovi ihminen, joka juoksee ja tappelee jossain homobaareissa.

  Mitä tulee lasten kasvatukseen, niin todennäköisesti sinäkin kasvatat lapsiasi Raamatun antaman arvopohjan mukaan, sillä länsimainen etiikka, ihmisarvon/yksilön ja elämän kunnioittaminen ja lähimmäisenrakkaus ovat lähtöisin Raamatusta. Vai pohjaatko arvosi kenties Vihreiden tai Setan arvoihin? Saksassa vihreät nuoret ovat vaatineen insestin laillistamista, Seta taas aikoinaan vaati seksin suojaikärajan laskemista, Seta sitä ei paitsi vain aja homojen asiaa vaan kaikkien seksuaalivähemmistöjen asiaa, siis myös kaikenlaisten tirkistelijöiden ja sadomasokistien asiaa. Vihreillä taas ei ole enää juuri mitään tekemistä luonnonsuojelun kanssa vaan painopiste on siirtynyt monikulttuurin ja seksuaalivähemmistöjen asian ajamiseeen ja kristinuskon ja isänmaallisuuden vihaamiseen. Jos todella näkisitte mitä koko vihreä aate on, pelästyisitte, mutta ettehän te sitä halua nähdä, näette vain sen minkä haluatte nähdä: Ne tyhjät kauniilta kuulostavat fraasit (rauha, rakkaus, suvaitsevaisuus, oikeudenmukaisuus, tasa-arvo jne...) joiden kanssa kukaan ei voi olla eri mieltä, mutta jotka kätkevät alleen täydellisen arvotyhjiön ja onttouden. Ihan samoilla fraaseilla kaupiteltiin kommunismia, jonka jatke vihreä aate tosiasiassa on.

  Lyön sitäpaitsi vetoa, että oma perhemallisi on mitä konservatiiviisin.

  VastaaPoista