maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulua
Kuvat ylhäältä alas.

Lasten lahjat odottamassa kuusen juurella. Tänä vuonna löytyi hieno ja tuuhea joulukuusi, eikä varista neulasia juuri yhtään kuten aiempina vuosina on aina tehnyt. Lapset koristelivat joulukuusen.

Lapset jaksoivat kuin jaksoivatkin kärsivällisesti odottaa lahjojen avaamista aattoiltaan asti (mitään joulupukkia meillä ei käy, ei ole käynyt moneen vuoteen ja tuntuisi tosi pahalta valehdella lapsille jostain joulupukista :). Aiempina vuosina eivät kovin hyvin ole jaksaneet, mutta kun ikää karttuu niin kärsivällisyys lisääntyy. Mankumista oli toki tänäkin vuonna...:)

Lahjoja kuusen juurella.

Kuopus leikkimässä joululahjaksi saadulla nukkekodilla.

Talo vaan on aika huonekaluton vielä, (yksi hieno setti kyllä saatiin lahjaksi. Kiitos!), koska Lundby-huonekalut on niin törkeän kalliita (yksi setti maksaa melkein samanverran kuin itse talo). Mutta tarkoitus olisikin kalustaa pikkuhiljaa itse tehden ja soveltaen ja tyyliin jollain Lidlin nukkekodin huonekaluilla (jos sellaisia tulee vielä jossain vaiheessa myyntiin). Minä tykkään että tällainen peruslundby on ihan hieno nukkekoti, vaikka olisi niitä hienompiakin saatavilla, mutta maksavatkin sitten reilusti enemmän. Näppärimmät tietysti tekevät tai kunnostavat nukkekodin itse, mutta siihen tarvittaisiin jo vahva motivaatio. Nyt joulun aikaan nukkekoti sai siis toimia petshoppien kotina ja sitä se on varmaan vielä lähitulevaisuudessakin.

Keskimmäiseltä 9-vuotiaalta tytöltä tuli melkein parhaimmat lahjat. Tämän lääkekaapin sai isä lahjaksi. Siinä on Unipillereitä, Tylsyyden poistosieniä (1/päivä), Iloisuuspillereitä ja Neon (1-vuotiaan koiramme, joka on aika mahdoton välillä) sietämispillereitä. Pillereitä on jo ahkerasti otettu :)

Ja minä sain 9-vuotiaalta tämän itsetehdyn Nemo-koiran lahjaksi. Ihan tosi liikuttava ja häntäkin sillä on...

4 kommenttia:

 1. Suloisia lahjoja ovat lapset antaneet. Kunpa olisin tiennyt, että tarvitsette nukkekodin kalusteita. Minulla olisi ollut lapsuudenkodissani (kävin jouluna vahempieni luona) ylimääräisiä kalusteita lapsuudestani. Joutaisivat pois käyttöön.

  Todella kaunis tuuhea kuusi.

  VastaaPoista
 2. Hei Trina, kiitos kauniista ehdotuksesta :) Pikkuhiljaa tässä sisustellaan ja eiköhän niitä huonekaluja ala vähitellen löytyä. Nukkekodille ei ole itseasiassa vielä tyttöjen huoneessa kunnon paikkaakaan, kun visiona minulle olisi löytää sellainen pitkä kapea senkki ikkunan alle, jossa pääsisi hyvin leikkimään ja mahtuisi säilyttämään tärkeimpiä leluja. Nukkekoti on siksikin näin huonekaluton, kun talon osto tuli vähän ex-temporeideana mieleen tuossa joulukuun alussa: Oli jo aikakin, tytöt ovat jo 6- ja 9-vuotiaat.

  Monet aikuisetkin harrastavat nukkekodin sisustamista, joten siksikään lapsuudenaikaisia nukkekodin tavaroita ei kannata lahjoitella, voi tulla vaikka katumapäälle :) Tässä yksi päivä ihailin tätä Diagnoosi Sisustusmanian nukkekotia (on kylläkin barbikokoiselle nukelle), kun hän on tosi hienosti itse tehnyt sinne kaikenlaisia huonekaluja.

  http://diagnoosisisustusmania.blogspot.com/search/label/Nukkekoti

  Irmastiina: Minustakin kerrassaan valloittava ja loistoidea :)

  Oikein Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta teille molemmille!

  VastaaPoista
 3. Ihania joulukuvia.
  Taivaan Isän siunausta koko perheelle taas ensi jouluun!


  Minäkin tarvitsisin vastaavanlaisen lääkekaapin! Pelkät vitamiinit eivät tunnu aina riittävän :)

  VastaaPoista