maanantai 12. joulukuuta 2011

Joulua kohti


Pojan korvaleikkaus meni hyvin, vaikka uusintaleikkaus (kuten oli tarkoituskin) on vielä edessä. Perjantaina meni melkein koko päivä sairaalalla, koska leikkaus kesti kauan ja herääminen myös. Mies jäi yöksi sairaalaan pojan seuraksi. Lauantai-aamuna poika pääsi kotiin ja on nyt tämän viikon toipumassa.

Loppuviikkoa odotan, että pääsee jouluostoksille, muuten jouluvalmistelut on vielä alkutekijöissään, ensimmäistäkään lahjaa en ole vielä kaupasta ostanut, pari kirjakerhosta lapsille tilattua lahjaa on kyllä odottamassa.

Torille on avattu kivannäköinen joulukylä, poika tahtoisi käydä siellä. Kamala kun en jaksa stressata joulusta yhtään, pitäisi varmaan kyllä.

Kuvatkaan ei ole yhtään jouluisia, joululaulujakaan en ole kuunnellut.

4 kommenttia:

 1. Täällä ulkona ei edes saa jouluisia kuvia..:)

  VastaaPoista
 2. Mukava tieto, että leikkaus on ohi ja toipuminen etenee hyvin.

  Stressitöntä joulun odotusta!
  Siunausta koko perheelle! :) <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja rauhallisia kuvia tässä blogissa. Potilaalle pikaista toipumista ja mukavaa joulunodotusta! On hieno taito olla stressaamatta joulusta.

  VastaaPoista
 4. Irmastiina: Räntää ja loskaa on täälläkin, tänään onneksi aurinko vähän iltapäivällä pilkahti. Tykkään kun joulukuussa paistaa aurinko, on niin harvinaista.

  Nurkkalintu, kiitos :) Poika on ollut ihan pirteä, loppuviikosta mennään ottamaan tikit pois. Siunausta viikkoosi :)

  Cheri: Kiitos toivotuksista :) Ja kiva nähdä täällä uusiakin kommentoijia. Tätä stressittöntä mielentilaa minäkin vähän ihmettelen, kun yleensä olen stressannut joulusta ja toisaalta mietin, että olisiko se sellainen pieni stressi hyvästäkin, niin saisi joulun paremmin tehtyä. Nyt en vain tunne mitään pakottavaa tarvetta rakentaa juuri tietynlaista joulua, tuntuu että se joulu on ihan pienissä pilkahduksissakin. Tavallaan aika vapauttavaa.

  Mukavaa joulunodotusta sinullekin.

  VastaaPoista