perjantai 4. marraskuuta 2011

Takapihan linnut ja pikkueläimet


ovat jo kovin nälkäisiä. Pikkulinnut käyvät koputtelemassa ikkunaan, oravat vilistävät ulkona jalkoihin kysyvästi katsomaan. Onneksi emme ole ainoita tässä talossa, jotka antaa niille ruokaa.

6 kommenttia:

 1. Tänään mekin jo lintulaudat laitonne valmiiksi.☺

  VastaaPoista
 2. :) Mitenhän linnut ja pikkueläimet selviytyisivät ilman hyväntahtoisia ja eläinrakkaita ihmisiä talven yli, ei mitenkään. Auttamisesta saa hyvän mielen ja saa palkinnoksi seurata ikkunasta eläinkunnan touhuja.

  Hyvää viikonloppua sinulle Irmastiina :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on jo takapihan pihlajan luona ravintola auki pikkuystäville. Kisulla riittää luontodokumenttia livenä :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että teilläkin on jo ravintola auki :)

  Meillä pikkukoira Neo tähyilee lintuja ja oravia varmaankin saalistusmielesssä, onneksi on ikkuna välissä, ulkona sitten on ihan vauhkona oravien perään.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia, varsinkin nuo linnut. Meillä ei saa ruokkia lintuja. Harmittaa, kun kissa tykkäisi varmasti katsella lintulaudan elämää ikkunan läpi.

  VastaaPoista
 6. Hei Trina. Ilahduin kun oli tullut tälläisia valkoisempiakin kyyhkysiä, niitä ei viime vuonna ollutkaan. Täälläkään ei saa ikkunalta ruokkia, mutta onneksi on tuollainen pienen metsänraja vieressä, jossa voi ruokkia lintuja/eläimiä ja vielä näköyhteys sinne.

  Useasti mietin, miten hienoa, että, vaikka tämä on tällainen lähiö niin miten hienoa, että täällä on kuitenkin luonto niin lähellä ja läsnä, eri tavalla kuin siellä missä aiemmin olemme asuneet. Vähän kyllä surettaa, että jos tekevät eteläisen ohitustien tuohon viereen, silloin iso osa metsäalueesta, joka on ollut sellainen henkireikä, koirien ulkoilutuspaikka ja virkistys-sienestyspaikka menee samalla. Toivottavasti eivät saa rahaa siihen, on nimittäin aika kallis hanke.

  VastaaPoista