lauantai 26. marraskuuta 2011

Muutamia kuvia lyhyeltä aamulenkiltäNaakat ja varikset pitävät tätä seutua omanaan, yhtenä aamuna kävivät yhdessä ja yhtenä rintamana kiivaan taistelun haukkaa vastaan, taistelu näkyi ja kuului kauas.

Kuuraisen nurmen vihreän sävy on kaunis, jäätyneestä kallion päällä olevasta lätäköstä on muodostunut tuntemattoman mantereen kartta.

Ruusupensaassa oli sekalainen harva otos useampaa vuodenaikaa, tinapaperiroska oli kuuraisessa maassa kuin jonkinlainen hienompikin jääveistos.

Tytär bongasi illalla: "Katso miten hassuilta männyt näyttävät kun niitä katsoo alhaalta ylöspäin". Totta, aamullakin ne näyttivät olevan kuin iso musta savupilvi kahden kepin nokassa.

6 kommenttia:

 1. Jotain viehättävän karua suomalaista tunnelmaa on kuvissasi. Voin vain kuvitella taustamusiikiksi naakkojen ja varisten ääntelyn :) Nuo männyt ovat kyllä mainiot.

  Hyvää adventinaikaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Trina :) Huomaan myös pitäväni tämän vuodenajan karuudesta ja rosoisuudesta, kai se tulee jostain tosi syvältä. En ole koskaan haikaillut etelän lämpöön palmupuiden alle vaan juuri tämä arktinen, karu, rosoinen pohjolan luonto vuodenaikoineen on se mistä tykkään.

  Mitä tulee mäntykuvaan, niin lapset toisinaan laittaa katsomaan asioita uudella tavalla, en varmaan olisi katsonut mäntyjä noin, jos tytär ei olisi sanonut :)

  Hyvää adventinaikaa myös :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin talveksi viileään viherhuoneeseen nostettu ruusu ryhtyi yhtäkkiä tekemään uusia lehtiä. Nurinkurista ollut tämä syksy (en vielä oikein osaa sanoa talvi, kun on niin lämmintä...)

  Ainoa asia mitä kaipaan, on valo. Kun siihen päivän valoisimpaankin aikaan on hämärää, tuntuu ettei oma kroppakaan pääse kunnolla hereille. No, lisätään kynttilöiden määrää! :)

  VastaaPoista
 4. Ansku, nurinkurinen syksy kyllä. Minäkin olen nähnyt puissa uusia silmuja, samoin pajunkissoja on pajuissa. Meilläkin pelargoniat on vielä täydessä kukassa parvekkeella (parveke on lasitettu, mutta silti aika kylmä), oikein innostuivat kukkimaan tuossa lokakuussa :)

  Kaksi viime talvea olivat niin pitkiä, lumisia ja kylmä että minua ei ainakaan haittaa ollenkaan, vaikka talvi tänä vuonna jäisi lyhyeksi.

  Valoa sitä todellakin kaipaa, onneksi joulu valoineen ja kynttilöineen tuo tosiaan valoa tähän pimeimpään aikaan. Viime talvilta muistan, että joulukuu on ollut ihan sitä hämärintä hyssyä, tammikuussa aurinkokin alkaa jo paistaa enemmän. Toivottavasti saataisiin aurinkoisia päiviä vielä joulukuullekin.

  VastaaPoista
 5. Kauniit kuvat!

  ja tuo kuurassa oleva nurmikko on ihana....☺

  VastaaPoista
 6. Kiitos Irmastiina :) Minäkin ensi kertaa jäin oikein ihastelemaan, miten kaunis ja kauniin sävyinen kuuran peittämä nurmikko oikein onkaan.

  VastaaPoista