sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Ihmeellisiä puita ja pieniä episodeja viime viikolta


Eilen

Konserttitalon edessä Pietarista tullut nainen oli eksyksissä ja etsi tietä jonkinlaisille käsityöläismessuille. En itsekään tiennyt mistä messuista oli kyse, mutta naisen suomalaisystävä kertoi puhelimessa osoitteen. Saatoin naisen messuille, koska oli pimeää ja sumuista (edes hyppyritornit eivät näkyneet ja radiomastotkin vain hyvin hailakoina) ja todella hankalaa hänen olisi ollut sinne löytää, olisi joutunut aina vain uudestaan kysymään oikea paikkaa. Niin minun kuin hänenkään englanti ei ollut kovin sujuvaa, mutta jotenkin sitä kuitenkin pystyy kommunikoimaan.

Sokoksen edessä taas vähän huppelissa ollut vanha mies kiitteli naisia heidän kauneudestaan. Ihan ensin hän sanoi sen sellaiselle oikein kauniille naiselle. Myöhemmin hän tuli sisälle kahvilaan, ja sielläkin kiitteli naisia kauneudesta, minuakin hän kiitteli, vaikka en mikään kaunotar kyllä ole. Oikeastaan ihan kaunis ele kiittää naisia kauneudesta, vaikka mies humalassa olikin, ehkä hän vain näki kaikki naiset kauniina.

Viikko sitten Nemo-koira täytti 12 vuotta ja sai uuden hienon valjaan synttärilahjaksi. Neo-koira täytti siitä viiden päivän perästä yhden vuoden ja sai leluja lahjaksi, Nemo ei leluista enää niin välitä, mutta Neo ei muuta tekisikään kuin leikkisi koko ajan. Synttärilahjaksi saatua pinkkiä röhkivää sikaa Neo kyllä pelkäsi.

En väsy loppusyksyn okran ja kultaisiin sävyihin, lehtikuusikin näyttää ihmepuulta. Ihmepuu tavallaan onkin, havupuu, joka ajattelee olevansa lehtipuu ja pudottaa neulasensa kuten lehtipuut lehtensä.

7 kommenttia:

 1. Onnea Nemo ja Neo.♥
  Tyttärelläni on hauva-vauva jonka nimi on Neo...☺

  VastaaPoista
 2. Oi, sielläkin Neo. Neo täytti tosiaan vasta vuoden, joten ei ole kauan siitä kun mekin nimeä mietittiin (Neo tuli meille vähän ennen jouluaattoa, jouluksi kotiin siis :) Pitkään pohdittiin eri nimivaihtoehtoja ja varmaan satoja käytiin läpi, mutta Neo oli ainoa joka tuntui sopivalta, vaikka on niin lähellä Nemoakin.

  VastaaPoista
 3. Ja kiitos onnitteluista ♥ Nemo ja Neo ovat tosiaan syntyneet samoihin aikoihin Nemo 25.10 ja Neo 30.10, välissä on vain 11 vuotta.

  VastaaPoista
 4. Onnea Nemolle ja Neolle!
  Meidän kisuliinin synttäri on tuossa välissä, 27.10. 8 vuotta täytti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Nurkkalintu. Paljon onnea myös kisuliinille :) Hauska sattuma, että kisuliininne on samoihin aikoihin syntynyt. Syksyn lapsukaisia sitten kaikki.

  VastaaPoista
 6. Kiitos.
  Syksyn lapsia kaikki, - myös sinä ja minä :)
  (Meillä on vielä 3 muuta "syksyn lasta".)

  VastaaPoista
 7. :) Meidän perheestä yhteensä 4 on syksyn lapsia (syys-lokakuussa syntyneitä): 9 v. tytär, minä ja koirat. Muut 3, mies, esikoispoika ja 6 v. kuopustytär ovat sitten ihan keskitalven lapsia, tammi-helmikuussa syntyneitä.

  VastaaPoista