lauantai 24. syyskuuta 2011

Sunshine award 2011

On taas tullut pidettyä taukoa, bloggaaminen vaatii sellaisen oman mielentilansa ja rauhan, enkä kovinkaan usein pääse siihen, jos pitää koko ajan olla menossa jonnekin. Lapsilla on viikolla ja viikonloppuisinkin harrastuksia, joihin heitä vien ja esikoinen on vain muutaman tunnin päivässä esikoulussa. Kun ympärillä on koko ajan kaikenlaista häslinkiä, niin sitten ei vain löydä sellaista mielentilaa, että haluaisi blogata tai jaksaisi edes käsitellä kuvia vaan siirtää sen hamaan tulevaisuuteen...Kuvia kyllä jaksan ottaa ja nytkin on paljon kuvia kortilla.

Mutta tässä siis tunnustus, jonka sain jokin aika sitten Trinalta, Kiitos Trina :)

"Tähän tunnustukseen kuuluu, että tunnustuksen saajan tulee kiittää tunnustuksen antanutta, vastata alla oleviin kymmeneen kysymykseen ja jakaa tunnustus eteenpäin kymmeneen ihanaan blogiin sekä tiedottaa tunnustuksen saaneita blogeja asiasta.

1. Suosikkiväri: Se sinivihreä varmaan edelleen

2. Suosikkieläin: Koira, koska meillä on nyt kaksi koiraa. Koirat ovat perin kultaisia ja tuovat paljon iloa elämään, aika paljon tyhjemmältä tuntuisi talo ilman koiria. Kissoistakin pidän, lapsena meillä oli kissoja (katosivat kyllä kaikki), joten haaveissa on josko vielä saisi kissankin, mutta kolmen eläimen kanssa pitäisi jo varmaan asua maalla tai ainakin omakotitalossa.

3. Suosikkinumero: En osaa sanoa. Numeroilla on vahva symboliikka, niin vahva, että en osaa nimetä mitään lukua erikseen. Olen syntynyt 11. päivä ja ikävuosi 11 oli jonkinlainen vedenjakaja elämässäni, mutta luku 11. on muuten aika synkkä...

4. Suosikki alkoholiton juoma: Vesi, maito,

5. Facebook vai Twitter: Facebook. Twitterissä en edes ole, varmaan kiva sekin.

6. Intohimosi: Tällä hetkellä ei ole mitään suurempaa intohimoa. Liikaa kaikkea muuta tekemistä ja arjen askareet ja velvollisuudet tappaa tehokkaasti kaikki pyrkimykset kehittää itseään jossakin tietyssä asiassa. Niinpä yritän tehdä paljon erilaisia asioita, jotka kiinnostavat minua, koska ne kuitenkin antavat elämälle sisältöä.

7. Saada vai antaa lahja: Sekä että. Lahjojen antaminen on kivaa, mutta siitäkin saa varsinkin joulun alla stressin, jos on vähän rahaa käytössä. Lapsille on helppo löytää mieleisiä lahjoja, aikuisille niin kovin vaikeaa. Itse en juuri koskaan keksi mitä haluaisin lahjaksi, en oikein itsekään tiedä mitä haluan lahjaksi.

8. Suosikkikuvio: risti

9. Suosikkiviikonpäivä: Jos olisin töissä, se olisi varmaan perjantai. Kun on enimmäkseen kotona, ei ole niin selkeitä eroavaisuuksia päivissä.

10. Suosikkikukka: Jos nyt pitäisi valita, niin varmaankin pioni. Kaikki kukat ovat kauniita omalla tavallaan. Jos olisi oma puutarha jossa voisi kasvattaa erilaisia kukkia, niin silloin varmaan osaisin sanoa suosikkini selvemmin, kotonakin meillä on enimmäkseen viherkasveja. Viherkasveja haluaisin enemmänkin, mutta olen aika tarkka siitä millaisia ja minkä muotoisia niiden pitää olla...

Tunnustus pitäisi jakaa kymmeneen blogiin, mutta nyt en mitenkään keksi eritellä niin montaa blogia. On niin paljon hienoja blogeja, jokainen blogi on omalla tavallaan kiinnostava, ainutlaatuinen ja ansaitsee tunnustuksen. Monia sellaisiakin blogeja seuraan joko hienojen kuvien takia tai muuten vain mielenkiinnosta, joihin en koskaan kommentoisi mitään.

Tarjoan siis tätä jokaiselle jotka luki tämän (niille muutamalle harvalle, koska blogillani ei ole paljon lukijoita) eikä ole tätä haastetta ennen tehnyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti