sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Herkkumuffinsitunnustus ♥

Nurkkalinnulta
sain tämän herkullisen muffinsitunnustuksen, kiitos paljon ♥

Muffinsin saa syödä kun on ensin vastannut kolmeen kysymykseen ja jakanut herkun eteenpäin kolmelle.

1: Mikä on lempivärisi?

Tykkään murretuista sävyistä, sellainen murrettu sinivihreä on aika kaunis.

2. Mikä on lempiruokasi?

Tämä on vaikea. Tykkään italialaisesta ruoasta, eritoten pastoista, tosin kotona emme kovinkaan usein kokkaa mitään italialaista vaan mahdollisimman halpaa perusruokaa, jauhelihakastike perunoiden kanssa maistuu aina. Kala on hyvää myös. Kun olin lapsi naapurimme savusti muutaman kerran jokirannassa pyytämiään kaloja ja tarjosi meille lapsille myös, se oli suurta herkkua, sellaista oikein hyvää savustettua kalaa jos saisi vielä maistaa. Sienet on myös herkkua ja nyt tälläkin hetkellä keittiössä paistuu kanttarellit :) Kuten huomaa en osaa oikein vastata, hyviä ruokia on niin paljon, että vaikea nimetä vain yhtä ehdotonta suosikkia.

3. Minne haluaisit matkustaa?

Vaikka minne: Italiaan, Israeliin ehdottomasti, Irlantiin, Norjaan, USAhan. Haluaisin nähdä luonnonnähtävyyksiä ja vuoristoja ja kävellä suuren valtameren rannalla, etsiä sieltä kaikenlaisia rantaan ajautuneita aarteita. Ja tykkäisin nimenomaan matkustaa omatoimisesti ja seikkaillen, löytää uusia paikkoja ja pikkukyliä, nukkua jossain retkeilymajoissa, valokuvata paljon. Nuorena kävin muutaman kerran interreilillä (Pohjoismaissa, Ranskassa, Hollannissa, Irlanissa, Englannissa ja Saksassa) ja se oli mukava tapa matkustaa. Viime vuosina vaan ei ole ollut mahdollisuutta matkustaa, mutta jospa vielä vaikka edes Lappiin pääsisimme. Lappi on niin upea myös.

Muffinssin tehtävineen haluan antaa eteenpäin heille:

Trinalle
Tinttarukselle
Viluiselle

6 kommenttia:

 1. Kiitos. Noihin kysymyksiin olenkin jo aiemmin vastannut, mutta kiitos silti.

  VastaaPoista
 2. Sitten tarjoan pelkän muffinin. Kävin kyllä katsomassa blogistasi blogitunnustukset-kohdan, mutta sain näkyviin vaan viimeisimmän, joten vähän arpapelillä tuli annettua. Olen viime kuukausina niin satunnaisesti käynyt blogeissa/pitänyt itse blogia, että en oikein tiedä missä näissä tunnustuksissa mennään. Nyt tarkoitus ja haave olisi taas enemmän aktivoitua tähän blogimaailmaan.

  Mukavaa syyskuun alkua sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun ehdit ottaa muffinssin haasteineen :)
  Kaikki lempiruokasi maistuisivat minullekin, NAM!

  Siunausta viikkoon!

  VastaaPoista
 4. Tinttarus Riihipirtiltä niiaa ja hymyillen kiittää♥
  Bloggeri ei anna kommenttia läpi kuin anonyyminä, hmh.
  Iloa päivääsi!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tinttarus :) Harmi, että bloggeri temppuilee tuolla tavoin.

  VastaaPoista