tiistai 2. elokuuta 2011

Alkukirjaimet-haaste:

Heinäkuun kirjaimet ovat HE

Heinäkuun teemaan sopivasti heinäseipäitä, niitä voi löytää läheltä kaupunkiakin, kuten täällä Lahdesta. Vähän poikkeaa sivulle, niin jo löytyy maaseudun rauhaa. Kuvan otin tosin viime vuonna.

5 kommenttia:

 1. Kaunis kuva!
  Mutta olisiko kannattanut tyhjentää seipäät ennen seuraavaa satoa ;) Täälläpäin ei kovin usein löydy heiniä seipäillä.

  VastaaPoista
 2. Siltä tosiaan näyttää, että seipäillä on edellisen kauden heinää :) Luultavammin kuitenkin tuoretta, koska vierestä vasemmalta oli niitetty iso ala heinää pois, ei näy tässä kuvassa, mutta toisessa näkyy, olisi siis varmaan pitänyt valita tähän haasteeseen se toinen informatiivisempi kuva :)

  En minäkään kovin usein ole nähnyt enää heinää seipäillä, nykyään on vain niitä valkoisia isoja muovipaaleja joka paikassa (lapset kutsuu niitä dinosauruksen muniksi). Lapsuusmuistot minulle tulee heinäseipäistä mieleen, muutaman kerran oltiin lapsena heinätalkoisssa ja elävästi jäänyt mieleen. Ja muutenkin heinäseipäistä tulee ihan sellainen Suomifilmi-olo :)

  VastaaPoista
 3. Heinässä heinäkuun helteillä, mikäs sen ihanempaa kun hiki lentää ja akanat kutittaa niskaa, paarmat pörrää ja kärpäset surraa. Aah ihania lapsuusmuistoja tullee heinäseipäistä ;)

  VastaaPoista
 4. Indigosielu, se onkin jännä, miten vahvana heinätalkoot jääkin mieleen, omat heinätalkoomuistoni ovat ajalta kun olin jotain 4-5-vuotias, mutta tosi vahvat muistot jäi niistä. Kokonaisvaltainen elämys on, maaseutuelämää parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 5. Jotenki rauhallisen raukea kuva heinäseipäistä.

  VastaaPoista