lauantai 2. heinäkuuta 2011

Parvekkeella kasvaaKuvat ylhäältä alas:

1) Tämä on joku, jonka olen saanut siemenestä kasvamaan, luultavammin silkkikukka. Silkkikukka ei ole varmaankaan köynnöskasvi, mutta köynnösversio siitä nyt tuli :)

2) Koristetupakka

3) Kaupasta ostetun avocadon siemen itää. Ehkä saan vielä avocadopuun?

4) Pelargoniat ovat tänä vuonna valkoisia, keskellä sama avocadopuun alku.

5) 8-vuotiaan tytön antama äitienpäivälahja, itse koristeltu ruukku ja ruukkuun kylvetty krassi. Krassi kasvaa vähän hitaasti, voisi antaa sille enemmän ravinteita.

En ole mikään kasviharrastaja ollenkaan, haluaisin kyllä olla, koska kukat ja kasvit ovat niin kauniita ja ihailen aina sellaisia parvekkeita, joissa kukat oikein kukkii. Tänä vuonna olen yrittänyt paneutua kasveihin vähän enemmän, kastella niitä ja antaa ravinteita. Olen saanut idätetyksi alusta asti kolme parvekkeella kasvavaa kasvia, ikävä vain, en oikein tiedä tarkalleen mitkä taimista ovat mitäkin kasvia, koska en merkinnyt nimiä muistiin, mutta pellavaa niistä on ainakin yksi. Odottelen kovasti, että niihin tulisi kukkia.

2 kommenttia:

  1. Kaunis sävy tuossa koristetupakassa. Lapsen lahja on varmasti äidille rakas.

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykästyin tuohon koristetupakan haaleaan vaaleankeltaiseen, toisaalta ei puutarhamyymälässä muita sävyjä ollutkaan tarjolla, joskus olen nähnyt näitä vaaleansinisinä.

    Jo oli aika liikuttavaa saada noin hieno äitienpäivälahja, toivottavasti krassi tuosta runsastuisi ja alkaisi kukkimaan.

    VastaaPoista