maanantai 23. toukokuuta 2011

Vapaus

haistella, katsella, juoksennella, haaveilla.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa :)

    Usein harmittelen, että kahdella rakkaalla koirallamme on suhteellisen harvoin mahdollisuus nauttia vapaudesta. Haaveilen muutosta hieman syrjemmälle keskustasta; isosta tontista kaukana naapureista, jolloin rohkenisi antaa lemmikkienkin kirmata sydämensä kyllyydestä.

    VastaaPoista
  2. Meillä oli aiemmin sama ongelma, mutta nyt lähellä on metsä, jossa voi aika hyvin käyttää koiria vapaana, olen tosi onnellinen, että tällainen mahdollisuus on ja koirat tykkäävät kovasti. Vaikka olisi se oma piha koirille minustakin ihanteellisin, eihän se tällainen kerrostaloelämä ihan koiran elämää parhaimmillaan ole vaikka tuo metsä onkin hyvänä henkireikänä. Jos olisi oma piha, koirat olisi varmaan kesällä kaikki päivät vain ulkona.

    Tuo kuvassa oleva koira on jonkun toisen koira, jonka näin karkaavan omistajaltaan, näytti nauttivan vapaudestaan kovasti eikä paljon piitannut omistajansa huhuiluista ja kiinniottoyrityksistä (oli pentu vielä) vaan juoksi aina karkuun, tuli sitten onneksi minua kohti ja sain sitä kaulapannasta kiinni, ei muuten, mutta kun lähellä meni tie. Olisi varmaan muutenkin sitten tullut omistajansa luo ennen pitkää, kun olisi kierroksensa tehnyt, mutta eihän näistä koirista ja pennuista varsinkaan koskaan tiedä :) Mutta eihän se kuvasta tietenkään välity, että oli karkulainen. Saatoin kyllä hyvin samaistua sen riehakkaaseen vapaudentunteeseen ja kaipuuseen :)

    VastaaPoista