torstai 14. huhtikuuta 2011

Olen katsellutjään alla virtaavaa vettä. Kiehtovinta on sellainen, joka virtaa kokonaan jään alla, juoksee siellä kuin elohopea.

Käyttänyt koiria yhdessä ulkona ja erikseen. Pikkukoiran tassu on parempi, ei ole enää siteessä, käyttää jalkaa koko ajan, kävelee ja juoksee sillä, ei enää hypi kolmella jalalla, mutta tassu ei edelleenkään taivu kuten sen pitäisi taipua, taipuu nyt n. 90 astetta.

Kuopus kertoi iloisesti istuttaneensa päiväkodissa rikkaruohoa, minä vähän ihmettelemään, rairuohoa oli tietenkin istuttanut :)Tänään toi purkin kotiin, siihen oli liimattu luudalla lentävä pääsiäisnoita, jolla oli hyvin apea naama (oikein venähtäneet suupielet), kysyin oliko itse sen naaman piirtänyt, kuopus vastasi, että joo. Kysyin miksi on noin apean näköinen, noita oli kuulemma hävinnyt taistelun :)

Meidänkin oli tarkoitus kylvää tänään pääsiäisruohoa, mutta en mistään löytänyt ohrapussia, jonka viime viikolla ostin, vaikka se oli mielestäni koko ajan ollut jossain hyllyssä ihan näkösällä. Laho pää...Täytyy huomenna käydä ostamassa uutta ohraa. Muuta vihreää ollaan jo istutettukin.

Yritän tiskata astiat iltaisin, että aamulla ei enää tarvitsisi. Ikkunat ja parvekelasit pitäisi pestä, toivottavasti viikonloppuna innostun projektista, saisi pääsiäiseksi puhtaat ikkunat.

3 kommenttia:

 1. Kivoja arkisia asioita, rikkaruohon kylvämisiä ja taistelun hävinneitä noitia :) Kiva kuulla että pikkukoiran käpälä on jo parempi. Kaunis valo tuossa koirakuvassa.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että tassu on kuntoutumassa noin hyvää vauhtia.

  Virkeää ikkunapesupäivää huomiseksi, mikäli sää suosii siivoojaa!
  Siunausta viikonvaihteeseen!

  VastaaPoista
 3. Trina, Itse en oikein diggaile noitajutuista, en pääsiäisenä enkä oikein muutenkaan, mutta ehkä yksi hävinnyt noita sekaan mahtuu. Toinenkin rikkaruoho saatiin eilen kylvettyä, toivottavasti saadaan pääsiäiseksi tuuhea kasvusto :)

  Nurkkalintu: Kiitos muistamisesta, on ilo nähdä, että pentu jo kävelee ja juoksee tassulla, niin pitkään meni, että hyppeli vain kolmella jalalla.

  Täällä Lahdessa on ollut ollut lämmintä, eilen 13.3 astetta ja tänään enemmän, 15 astetta näytti joku mittari.

  Iloista ja siunattua palmusunnuntaita teille molemmille.

  VastaaPoista