tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kummallinen asuntomainosKariniemen rannassa. Millaisia menneisyyden?/tulevaisuuden? asuntoja mahtavat olla asunnot, joita mainostetaan lentoliskoilla?

7 kommenttia:

 1. No johan on mainos :D Huvittava, koominen suoraan sanottuna!

  VastaaPoista
 2. No on :) Ihan absurdia laittaa mainokseen lentoliskoja, jollei sitten ole joku mainokseksi naamioitu taideteos.

  Kesää 2012 odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. No hui! Mitä tuohon sanomaan muuta....?

  VastaaPoista
 4. Sanos muuta Nurkkalintu...Oikeastaan aika kamala kuva.

  VastaaPoista
 5. Ei halvattu, mikä läppä :D Tästä ei tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Nauraa...kai? Vaan on siinä kyllä erittäin mieleenpainuva mainos, se kai se on tarkoituskin. Harmi vaan, että toteutus on ihan uskomattoman karsea. Kalapuikkoviikset, hawaiji-paidat ja kaikki!

  VastaaPoista
 6. Pikkukimalainen, on tuota mainosta tietääkseni muutama muukin ihmetellyt. Tosiaan oikein mikään ei toimi siinä ja toteutus kuin paluu Miami Viceen, lisäksi tarkoitus ja se mitä mainostetaan jää hämäräksi. On kyllä niin kummallinen, että sen on pakko olla taideteos, tosin taideteoksenakin jää aika hämäräksi...:)

  VastaaPoista
 7. Tämä olikin kuin olikin Taideinstituutin taideteos, googlasin ja asia selvisi. Ei ollut oikein mennyt yleisölle jakeluun ja mainokseksi luultiin. Taiteilijat tuumivat vain, että taide on täyttänyt tehtävänsä kun siitä puhutaan. Jaa, että pelkkä ihmettely riittää funktioksi :) kyllä sen taiteen joitakin ajatuksiakin pitäisi herättää.

  VastaaPoista