tiistai 1. maaliskuuta 2011

Ja Kariniemen satamassa
Kariniemen matkustajasatama on kesäisin hieno paikka, sellainen kansainvälinen. Nämä kuvat ovat sivummalta, Sibeliustalon edestä, ostimme vain jätskit ja menimme laiturille istumaan, laivoja ja järveä katselemaan. Tarkoitus on ollut myös jo parina viime vuonna mennä jollekin niistä monista lyhyistä päiväristeilystä, joita lähtee satamasta, mutta aina se on jäänyt, ehkä ensi kesänä onnistuisi.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia tutusta paikasta. Kerran olen minäkin vain sen 12 vuoden aikana käynyt sisävesiristeilyllä Veskulla,. Melomassa kylläkin useamman kerran Kahvisaaresta.

  VastaaPoista
 2. Totta, vaikka lähtöjä on useamman kerran päivässä useammalla laivalla, tuntuu olevan oma iso projektinsa lähteä sellaiselle. Sekin on mietityttänyt miten lapset jaksaa olla laivassa sen pari tuntia, pitäisi kokeilla ensin jotakin lyhyttä risteilyä. Enonsaaressakaan ei olla vielä käyty ja Kahvisaarestakaan en tiedä mitään :), joten tutustumista Lahdessa kyllä riittää.

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä yllättäen kesäisiä kuvia, kun tähän aikaan blogit tuppaavat olemaan täynnä lunta ja pakkasta. :)

  Toivotaan, että se kevätaurinko sieltä kohta tuo lämmön tullessaan!

  VastaaPoista
 4. Hei Ansku, kiva kun löysit tänne. Joo, viime viikolla tuli vähän sellainen totaalinen puutuminen loputtomalta tuntuvaan talveen, onneksi kovalevyllä on kaikenlaisia kuvia, joita ei ole tullut julkaistua ja joiden avulla voi sukeltaa kevääseen ja kesään. Ja pari viimeistä päivää onkin ollut keväisempää ja talitintit laulaneet. 6v. kuopuskin ihasteli, kun menimme eilen ulos, että täällä tuoksuu keväälle ja siltä, että voi mennä ostamaan jätskiä.

  Aurinkoista viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista