maanantai 14. helmikuuta 2011

Viime päivinä olen iloinnutSain yhden kuvitustyön.

Appelsiineista, Navel-appelsiinit ovat hyviä ja makeita, samoin uudet appelsiinin makuiset Fani-palat. Uudehkossa Yhteishyvän ruokaliitteessä oli appelsiinikakun ohje, joku päivä voisi tehdä sitä ja tällaisena valkoisena vuodenaikana oranssia väriä on muutenkin ilo katsella ja ajatella.

Tähtikirkkaista öistä ja siitä, että valossa on jo aavistus kevättä.

Pupuista, joita loikkii iltaisin joka paikassa. Toissayönä näin kahden pupun loikkivan isolla lumivallien reunustamalla ajotiellä, aivan kuin niillä olisi ollut juoksukilpailu keskenään, onneksi vastaan ei tullut autoja.

Pikkukoiran hauskoista tempauksista, pikkukoiran herkkuruokaa on mm. vessapaperi :) ja paahtoleivät, joiden jämiä käy varastamassa. Pikkukoiralle yleensäkin kelpaa mikä tahansa ruoka, mitä tahansa jos jää lapsilta näkösille, pikkukoira käy hotkimassa sen suihinsa.

Ja siitä, että pikkukoira ja isokoira tulevat päivä päivältä paremmin keskenään.

Harmittaa taas se, että keuhkoputkentulehdus ei tunnu vieläkään oikein kunnolla talttuneen, vaikka olen syönyt kohta jo antibioottikuurin loppuun. Ehkä vähän parempi kuitenkin...

4 kommenttia:

 1. Tuttu kadunpätkä tuossa toisessa kuvassa :) Kiva, että sait kuvitustyön. Toivottavasti yskä paranee. En tiedä auttaako, mutta sanovat, että hunaja auttaa yskään, ja höyryhengitys.

  VastaaPoista
 2. Joo, työ tuli jo valmiiksikin. Yskään olen jo montaa keinoa kokeillut, hunajateetä, kuumaa mehua, kuumaa kaakaota, valkosipuliakin :) Höyryhengitystä täytyy vielä kokeilla, vaikka ajattelisi saunan ajavan saman asian. Mutta ihan kuin yskä olisi jo vähän parempi, ehkä ne antibiootit kuitenkin tehoaa...

  Joo, se on se kirkon vieressä oleva katu, kadunpätkältä on kivat näkymät radiomastoille ja Lahden kaupunkiin.

  Kivaa ystävänpäivää sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut saamastasi kuvitustyöstä ja Taivaan Isälle kiitos rukousvastauksesta! :)

  Antibiootti vaikuttaa hoitavasti vielä senkin jälkeen, kun olet kuurin syönyt.
  En tiedä, mitä muut neuvoisivat, mutta minä jättäisin saunomisen (siis löylyhuoneen) pois toipilasajaksi....

  Nätti katumaisema.
  Hyvää ystävänpäivän iltaa! <3

  VastaaPoista
 4. Hei Nurkkalintu :)

  Näinhän se varmaan onkin, että antibiootit jää vaikuttamaan kuurin jälkeenkin, jotenkaan ei tullut ajatelleeksi, viruksen aiheuttamiin keuhkoputkentulehduksiinhan antibiootit ei yleensäkään tehoa, mutta tämä ei tainnut olla viruksen aiheuttama.

  Ja kiitokset vielä kerran ihanasta ystävänpäiväyllätyksestä, piristi päivää :)

  VastaaPoista