sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Talvipäivänä
Tällainen hankitalvi on kyllä mahdollisimman huono vuodenaika opettaa pentu sisäsiistiksi, mutta ehkä se vielä tästä. Pentu on saanut juosta vapaana, eilen aloin totutella sitä pantaan ja laitoin sisällä pennulle pannan ja hihnan, pentu masentui siitä kovin, meni vain kaapin alle makaamaan, eikä suostunut liikkumaan mihinkään. Havahtui koirana olemisen todellisuuteen...:)

2 kommenttia:

  1. Ihania talvikuvia. Meillekin ilmestyi aurinko. Minusta ei ollut koiranomistajaksi. Bishon Frise oli muutaman vuoden. Hän oli mukana autossa ja työmaalla hyllyn alla. Mä en pystynyt pitämään sitä koirana... ;)

    VastaaPoista
  2. Hei Maria :) Nämä kuvat ovat viime viikolta, välissä oli useiden harmaiden päivien jakso, mutta tänään aurinko palasi taas.

    Kyllähän niistä koirista vaivaakin on, jos kävisin säännöllisessä päivätyössä koirien pito olisi varmaan aika hankalaa. Eläinrakkaus minulla on varmaan perua lapsuudesta, silloin se ei päässyt kunnolla toteutumaan, joten nyt täytyy ottaa menetetty takaisin :) Kyllähän niihin koiriin helposti alkaa suhtautua ei-koirina, nyt kun meille tuli toinen koira, niin on huomannut, että ensimmäinen koirammekin on taas alkanut näyttäytyä ihan koirana, mikä on ihan hyvä asia, koiriahan ne ovat ja koirina niihin on syytä suhtautuakin...:) Mikä tarkoittaa, että ei odota niiltä enempää kuin mitä ovat.

    Mukavaa viikonloppua sinulle, toivottavasti viikonloppukin on aurinkoinen.

    VastaaPoista