keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ihana valoaukeni ikkunoista aamulla tänään. Ensimmäinen kuva onkin kuvattu ikkunasta. Puiden oksille oli kerääntynyt niin paksulti lunta, että varikset/naakatkin katsoivatkin parhaimmaksi istua ihan puiden latvoissa, pelkäsivät varmaan muuten jäävänsä oksilta putoavien lumimassojen alle. Sääliksi kävi puuparkojakin, miten niiden oksat mahtavat kestää lumen raskaan painon.

Upea aamu oli positiivisinta tässä päivässä, muuten oli aika uuvuttava päivä ja paljon kaikenlaista juoksemista. Eikö se ollut muutama päivä sitten, kun piti olla vuoden masentavin päivä, no päivät sen jälkeen ja ennen ja eivät ole ainakaan paljon vähempää masentavia :) On tämä keskitalven aika tosiaan raskasta, ei nyt muuten, mutta kun tuntuu että aina joku miniflunssa meneillään ja jos ei jaksa fyysisesti, niin sitten ei yleensä jaksa muutenkaan. Ei ihme, että juuri tähän vuodenaikaan monet suunnistavat etelän aurinkoon.

Pitää varmaan alkaa kunnolla tankata D-vitamiineja ja kalaöljykapseleita ja yrittää nukkua hyvin :) Karhut ovat viisaita, kun ne nukkuvat talviunta.

Mutta tammikuu on jo lopuillaan, helmikuu on lyhyt ja maaliskuussa sitten kevät alkaa tehdä jo tuloaan, ei enää pitkä aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti