maanantai 25. lokakuuta 2010

Syksyä 1

Tähän mennessä olen pitänyt kaikista syksyn sadepäivistä, nämä kuvat ovat muutaman viikon takaa, kun lehtiä oli vielä puissa, nyt lehdet ovat enimmäkseen jo maassa, mutta olen pitänyt näidenkin päivien sävyistä. Koira taas ei pidä sadepäivistä; siitä kun turkki kastuu, on meillä sadetakkikin mutta sitä pidetään vain kovemmalla sateella. Koirallamme on tänään syntymäpäivä, 11 vuotta tulee jo täyteen. Onnea rakas koiruliini :)


3 kommenttia:

 1. Onnea koiruliinille...meillä on ollut hyvin saman näköinen koiruliini. Nukkui pois 15v. vanhana kymmenen vuotta sitten.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea ja hyviä vuosia lisää hauvelille! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Krisse ja Nurkkalintu :) Kerron koirulille onnittelut. Krisse, teidän koira saikin elää pitkään, toivotaan, että tällä meidänkin koiralla on vielä vuosia jäljellä, ikähän se alkaa jo painaa, mutta vuosi vuodelta tulee rakkaammaksi, etenkin kun on pennusta asti ollut ja monia yhteisiä vuosia on takana.

  Nämä pystykorvatyyppiset ovat minusta niitä ihan parhaita koiria, sellaisia peruskoiria, niin kultaisiakin luonteeltaan. Vähän subjektiivinen mielipide tosin :)

  VastaaPoista