maanantai 27. syyskuuta 2010

Päivän taivas/Sky of the dayAjattelin aloittaa uuden sarjan: Päivän taivas-kuvasarjan, mutta todennäköisesti päivitän näitä päivän taivaita harvakseltaan, vain silloin kun taivas/pilvet ovat jotenkin mielenkiintoisia tai erityisen kauniita.

Tämä taivaskuva on tosin eiliseltä, mutta taivas oli tavattoman kaunis, suorastaan häkellyttävän kaunis, jäin katsomaan sitä pitkään.

(Anteeksi, jos blogini on niin vähän lukijaystävällinen, se vain johtuu siitä, että minua kiinnostavat kaikenlaiset kummalliset asiat, jotka ei suurinta osaa ihmisistä kiinnosta ollenkaan).

4 kommenttia:

 1. Kaunis taivaskuva.
  Anteeksipyyntö on tarpeeton.
  Taivastelu olisi tärkeää jokaiselle, monessa mielessä, sillä se on hoitavaa, jos sallii sen hoitavan. Ymmärtänet pointtini.

  Varjelusta viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Kaunis taivaskuva ja kiva idea pitää taivaskuva-sarjaa. Itsekkin olen kesän mittaan ottanut lukuisia kuvia taivaista ja pilvistä. Taivaassa on jotain erityisen lohdullista, se on kaukana ja avara, tavoittamattomissa, mutta jokaisen mahdollista nähdä.

  VastaaPoista
 3. Näin se on :) Taivaat ovat usein tosi kauniita ja melkein joka päivä erilaisia, en jaksa olla ihmettelemättä niiden kaunettua.

  Taivastelu on siksikin tärkeää, että silloin huomaa, miten vähäpätöisiä monet suurina asioina pitävät jutut ovatkaan, kun katselee niitä vähän isommasta perspektiivistä, ikuisuuden perspektiivistä. Sillä vaikka monetkaan ei usko ikuisuuteen, niin taivas ja avaruus on meille konkreettinen todiste ikuisuudesta, avaruuden täytyy olla ääretön ja ikuinen, koska mitä olisi avaruuden ulkopuolella, jos sillä olisi rajat.

  Kiitos Nurkkalintu, varjelusta myös sinun viikkoosi, sitä me kaikki tarvitsemme.

  VastaaPoista
 4. Trina, laitettiin sitten viestiä ihan samaan aikaan :).

  Taivasta onkin mukava kuvata ja taivaan vaihteluvuus, monimuotoisuus ja ennalta arvaamattomuus jaksaa aina hämmästyttää. Se kaunein auringonlasku ja värihehku voi tulla päivänä, jolloin sitä ei edes odota, mutta sitten kauniin aurinkoisen päivän jälkeen voi ollakin varsin "mitäänsanomaton" auringonlasku.

  Kauniisti kirjoitat, taivas on tosiaan lohdullinen, toivoa antava ja kaikille ilmainen, vangitutkin saavat yleensä nähdä ikkunasta edes taivaan.

  Mukavaa viikonalkua ja varjelusta myös sinun viikkoosi.

  VastaaPoista