lauantai 28. elokuuta 2010

Ajattelen kevättä

Omenankukkia, kirsikankukkia, vaaleanpunaista, vaaleanvihreää, hersyvää vihreää ja valoa.

En ajattele syksyä, talvea, en ajattele aikaa, tulevia päiviä, pimeitä päiviä, ajattelen vain valoa ja valoisia päiviä, kaikenlaista valoa kaikenlaisissa päivissä.

5 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitit, luin useampaan kertaan. Kaikenlaista valoa kaikenlaisissa päivissä - juuri näin!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanaa löytää uskosta kertovia blogeja..! Itse olen aloittanut blogini ja ujuttelen sinne hengellisiä asioita, kuten Valloittava Salaisuus..Siunausta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Samaa mietin kuin Omenaminttu. Valoa jokaiseen päiväämme. Mirja, sinun kuvistasi avautuu katsojlle upeita, virkistäviä näkymiä. Hieno blogi!

  Xsantippa

  VastaaPoista
 4. Tännehän oli tullut useampi kommentti, iloinen yllätys!

  ...

  Kiitos Omenaminttu. Tämä kesä meni minulta jotenkin ohi, kaikesta helteestä ja lämpimyydestä huolimatta tai ehkä juuri siksi. Viime kesänä kuvasin ja tarkkailin paljon luontoa, mutta tänä vuonna oli toisin, mietin ihan muita juttuja. Nyt en osaa ennakoida syksyäkään tai elää sitä, huomaan, että en ole oikeastaan yhtään vuodenaikaorientoitunut ja se tuntuu oikeastaan aika hyvältä ja vapauttavalta, voi ottaa päivistä niiden parhaat puolet ja näin lähestyvä syksy tai talvikaan ei tunnu yhtään ahdistavalta ajatukselta.

  ...

  Hei Marita, mukavaa kun jätit kommentin, näin löysin myös sinun blogiisi. Itse olen myös etsinyt blogeja, joissa kristillinen usko on jossakin siellä pohjalla ja aina ilo löytää uusia. Viereiseen blogiluetteloon (siihen ylempään) olen myös kerännyt näitä blogeja, vaikka suurin osa luettelon blogeista ei sellaisia olekaan, luen blogeja melkein laidasta laitaan.

  Joutuuhan siinä ylittämään aina kynnyksen ja asettamaan iteensä alttiiksi kertoessaan uskostaan blogissa, mutta koska usko on pohja, jolle kaikki muu elämä rakentuu, en näe vaihtoehtoa, että jättäisin blogista pois sen kaikkein olennaisimman ja merkityksellisimmän asian elämässäni.

  ...

  Hei Xsantippa, kukaan koskaan ei ole tainnut sanoa blogiani hienoksi, lämmin kiitos siitä sinulle. Aika lailla olen ollut hakemassa omaa otettani blogiin ja vielä sitä haeskelenkin, joskin tuntuu, että olen jo paljon lähempänä sitä mitä tämän blogin haluaisin olevan.

  ...

  Kiitos Nurkkalintu kauniista toivotuksesta, sitä samaa myös sinulle!

  ...

  Valoisia päiviä ja siunausta teille kaikille!

  VastaaPoista