perjantai 16. heinäkuuta 2010

Ihana mainosvaikka onkin tietokoneella tehty.

Monesti kun katsoo millaisia ihmeellisiä otuksia maa päällään kantaa, tajuaa miten loistava huumorintaju Jumalalla on.

Eläimet ovat myös suuri mysteeri, kuin ne olisivat muurin toisella puolella, monesti kun vertaan koiraani muihin eläimiin huomaan, miten paljon yhteistä niillä on, ne eivät puhu, katsovat vain ja tuntuu, että niillä on jokin sanomaton ja hiljainen suru.

Paavali kirjoittaa roomalaiskirjeessään, että myös luomakunta huokaa ja ikävöi. Sitä se eläinten hiljaisuus ja katseet on, sitä että ne odottavat, yhdessä meidän kanssamme.

"Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle - ei omasta tahdostaan, vaan alistajan - kuitenkin toivon varaan, koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen.

Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti; eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta.

Sillä toivossa me olemme pelastetut, mutta toivo, jonka näkee täyttyneen, ei ole mikään toivo; kuinka kukaan sitä toivoo, minkä näkee? Mutta jos toivomme, mitä emme näe, niin me odotamme sitä kärsivällisyydellä."

2 kommenttia:

  1. Ihana mainos :) Toivotaan ja odotetaan sitä mitä ei nähdä!

    VastaaPoista
  2. Juuri näin :) ja ollaan oltu reissussa, joten siksi vastailen vasta nyt. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista