sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Tätä aikaa/ First green

Kesä tuli sitten hetkessä ja pääskyset myös, pääskyset todellakin tuovat kesän tullessaan, tulevat lämpimien ilmavirtojen mukana. Pidän tästä ensivihreydestä, kun puiden rungot ovat vielä näkyvissä vihreän lehtiharson alla. Olen myös aivan huumaantunut kaikista kevään hyvistä tuoksuista ja koirammekin myös, tuntuu rakastavan kevättä ja kesää. Olen myös jaksanut touhuta, siivosin ja raivasin parvekkeen, pesin parvekelasit ja maalasin pari parvekkeen puulaatikkoa ja köynnösritilän valkoisiksi, enää kukat ja matto puuttuu. Tuntuu tosi hyvältä, kun parveke on nyt paljon selkeämpi.

 Lapset olivat tänään huuhtomassa kultaa metsäpurolla, vaskooleina toimivat tarjottimet, mutta saalis jäi kuten arvata saattaa laihaksi. Mutta ukilla on oikeita vaskooleita, jospa kesälomamatkalla lapset pääsisivät ihan oikeasti huuhtomaan. Odotan jo sitä, että pääsisi uusiin maisemiin edes hetkeksi, olisipa edes auto, jolla voisi tehdä retkiä lähiseudulle, mutta ei ole sitäkään.

Vaikka kevät on kaunis, niin juuri nyt haluaisin olla Pohjois-Norjassa, jossain missä on vuoria, merta ja tuulta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti