sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Sinisiä kukkia

Lapset poimivat sinivuokkoja jo metsästä, mutta valkovuokot ovat vielä nupulla, puissakin on jo isot silmut, muuten kevät tulee hitaasti, viime vuonna tähän samaan aikaan oli jo paljon keväisempää, mutta toisaalta ei tarvita kuin muutama lämmin päivä, niin luonto suorastaan räjähtää vihreyteen.

Vappu meni aika lailla ohi, lapsilla sentään oli naamiaiset päiväkodissa ja tytöt halusivat pukeutua lännennaisiksi ja poika Batmaniksi, tytöt olivatkin aika tyylikkäitä länkkäritamineissaan.

Äitienpäivälahjat olivat taas hellyttäviä, keskimmäiseltä tytöltä sain aina kukkivia sinisiä kukkia. Blogillekin tuli vuosi täyteen, oikeastaan tuntuu kuin blogin aloittamisesta olisi vieläkin pidempi aika aika, yleensä aika hurahtaa nopeasti, täällä blogimaailmassa on ilmeisesti toisin.

2 kommenttia:

  1. Ai sullakin tuli vasta vuosi täyteen blogin pidossa. Minäkin aloitin vuosi sitten. Kiehtova tuo eka kuva!

    VastaaPoista
  2. Samoihin aikoihin sitten ollaan aloitettu, juuri äitienpäivänä aloitin viime vuonna, mutta edelleenkin tuntuu siltä kuin olisi pitänyt tätä paljon pidempään. Hauskaa kun voi nyt vertailla asioita siihen, mitä oli vuosi sitten.

    Mukavaa kevään jatkoa :)

    VastaaPoista