keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Hurmaava kaupunginosa

Eilen pienituloisuus ja autottomuus tuntui taas niin nahoissa, tytöillä ei ole niin kovin usein synttäreitä, mutta nyt sattui kahdet samalle päivälle ja koska miehellä meni myöhään töissä, jouduin hoitamaan molempien viemiset. Toiset synttärit alkoivat puoli viiden aikaan lähistöllä ja toiset viideltä toisella puolen kaupunkia. Sinne ensimmäiseen paikkaan löysimme pienen harhailun jälkeen, koska talojen numerointi oli sangen epälooginen, toiselle puolelle kaupunkia taas ei päässyt mitenkään järkevästi vaihtoyhteyksillä, eikä rahaa taksiin ollut, joten menimme ensin bussilla niin lähelle kuin pääsi ja kävelimme sitten 5-vuotiaan kanssa vesisateessa 1.5 kilometriä ja olimme perillä puoli tuntia myöhässä. Mutta sitten vesisade jo lakkasikin, aurinkokin tuli esiin ja se toinen puoli kaupungista, missä en koskaan ollut käynyt olikin kerrassaan hurmaava, siellä oli pittoreski vanha tehdasalue, vanhoja puutaloja ja kivitaloja, siellä kasvoi isoja tammia ja erään vanhan huvilan takana oli kaunis omenapuutarha. Minulla oli onneksi kamera mukana ja sen 1,5 tuntia minkä synttärit kestivät kävelin ja kuvasin. Tytöilläkin oli molemmilla ollut tosi kivat synttärit ja saimme vielä kyydin kotiin, joten kaikki kääntyikin ihan hyväksi.

6 kommenttia:

 1. Hurmaantumisesi välittyy kuvistasi. Aivan ihana kuvasarja!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Omenaminttu.

  Olen niin paljon kolunnut näitä samoja nurkkia, että piristävää löytää välillä jotain uutta jostain mistä sitä ei kuvitellut löytävänsä...Kyllähän sitä menisi paikasta toiseen, jos olisi auto tai enemmän vapaa-aikaa, mutta autottomana ja kolmen lapsen kanssa elämä pyörii sangen pienissä raameissa, onneksi sentään välillä tarjoutuu luonteva mahdollisuus mennä johonkin uuteen paikkaan.

  VastaaPoista
 3. Voi kuin on kauniita kuvia!! ...Ja maisemia! Olet taidokkaasti napannut nuo kuvat :)

  VastaaPoista
 4. Viehättävä kuvasarja.

  Mukavaa, että synttärireissu sai hyvän päätöksen ja tytöillä oli ollut kivaa :)

  Siunattua ja onnellista kesää Sinulle ja rakkaillesi! <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon -T, se paikka oli oikeasti viehättävä ja tämä vuodenaika vielä kaunistaa entisestään, ihanaa ja ihmeellistä tämä vihreys.

  VastaaPoista
 6. Nurkkalintu: joo kaikille jäi positiivinen mieli, mikä parasta :) Siunattua kesää myös sinulle.

  VastaaPoista