sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Hiljaista

Tämä helluntai on ollut tosi hiljainen, ilma on viilentynyt. Eilen oli Etelä-Suomessa kova ukkosmyrsky, mutta tumma ukkosrintama oikeastaan lähes sivuutti meidät, ikkunasta näin kuinka se purjehti kauempana ohi. Muutaman kerran salamoi ja yhden kerran salama iski johonkin lähelle, vähän pisaroi, isompaa sadetta ei tullut.

Äitini puolestaan tänään puhelimessa kertoi, että niin kovaa ukkosmyrskyä hän ei ollut ennen kokenut, alikulkutunnelitkin olivat olleet täynnä vettä. Hän oli ollut menossa hoitamaan hautausmaalle hoitamaan vanhempiensa hautaa, kun sade oli yllättänyt ja pakottanut hänet kioskiin pitämään sadetta tunnin ajaksi.

Tänään on nukuttanut myös paljon, nukuimme vuorollamme pitkät päiväunet, minä, mies ja 7-vuotias tytär, kuopusta ja esikoista ei nukuttanut, vaan he jaksoivat touhuta, Ilmeisesti pitkä hellejakso oli tosi uuvuttava, kun on näin uupunut. On silti hienoa, että hellejakson ansiosta on jo näin kesä, vaikka koulutkaan ei ole vielä ohi, vielä kuukausi juhannukseenkin.

Illemmalla leivoin tavallisen vuokakakun, johon tuli sekaan päärynämehua ja säilykepäärynöitä pieninä kuutioina. Kakusta tuli aika hyvää ja mehevää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti