torstai 20. toukokuuta 2010

Arkisia asioita

-Pitäisi ja haluaisin.... -Käydä kampaajalla. Akuutimpaa kuin koskaan, joskus ennen joulua kävin viimeksi.

-Tytöille pitäisi ostaa uudet kevätjuhlamekot. Lapsena oli hienoa laittaa aina uudet vaatteet kevätjuhliin, usein äitini ompeli minulle sellaiset. Haluaisin, että lapsillanikin olisi sama kokemus, että kevätjuhla on jotain erityistä ja spesiaalia.

-Ostaa kesäkengät. Sandaalini hajosivat eilen. Sopivia kesäkenkiä on vaikea löytää, ne eivät saisi olla liian avonaiset ja niillä pitäisi olla hyvä kävellä.

-Raivata lisää tavaraa pois. Haluaisin ostaa yhdenlaiset mukit ja heittää muut pois. Teemaa olen ajatellut, koska niistä on hyvä juoda. Jokin muukin selkeä perusmalli olisi hyvä, mutta käytettävyys ja funktionaalisuus on se mitä haen. Meillä kyllä oli harmaita teemoja, mutta ne hajosivat jostain syystä, sen sijaan meillä on pari muuta teema-mukia, jotka ovat kestäneet, luotan nyt siihen, että niiden ei pitäisi hajota.

- Ostaa uusia verhoja, verhopolitiikkamme on ollut aina vähän huonolla tolalla.

...

-Huomenna on pyykkitupa, toivottavasti huomennakin on ihanteellinen pyykinkuivatusilma, ihanaa päästä kuivattamaan lakanat ulkona.

4 kommenttia:

 1. love these happy girls! sweet pictures. thanks for your comment by the way. x

  VastaaPoista
 2. Oh, thanks Francesca, my girls are 5 and 7-year old and they play together all the time :) Thanks for you too, I really like your works.

  VastaaPoista
 3. Kivat kesäkuvat tytöistä :)

  Minunkin pitäisi mennä kampaajalle, mutten halua. Olen ollut "hiuskäsittelyssä" viimeksi v.-94. Sen jälkeen tukka on lyhentynyt ihan kotikonstein ja on saanut luvan kelvata ;-)

  Tässä yks hellepäivä rupesin miehelleni ihmettelemään, että miten auton lattiamatto on niin suttuinen. Mies rauhalliseen tapaansa totesi, että se suttu lähtee mun sandaaleistani. Aioin tomerasti kieltää, mutta rupesinkin tarkastelemaan tilannetta. Sandaalieni pohjat olivat aivan risat ja murenivat karhealle matolle! :o
  Ne kengät ovat vanhat ja ihanat jaloille. Nyt on pakko mennä etsimään uusia. Huoh! Inhoan kenkien sovittamista.

  Juu, pakko on raivata tavaraa pois. En jaksais!

  Meidänkin verhopolitiikka on hieman huonolla tolalla. Parhaillaan 13 v. vanhat verhot ovat työn alla ja kokeilen niitä jälleen, vaihteeksi olohuoneeseen....

  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on sitten samoja arkisia huolia ja toiveita :)

  Ei minunkaan hiuksissani paljon laittamista, tykkään nykyään pitää pitkää tukkaa, jota aina vain välillä käyn lyhentelemässä, kotikonstein sekin varmaan onnistuisi, mutta itse en osaa leikata eikä mieskään varmaan ja onhan kampaajalla käynnissä se ihana puoli, että pesevät hiukset niillä hyväntuoksuisilla aineilla. Mutta toissapäivänä sain sitten käytyä kampaajalla, nyt on sekin pois päiväjärjestyksestä.

  Ja sinullakin sandaaliongelma, aika jännä, että pohjat voivat noin murentua, minulla vain takaosa irtosi kiinnikkeistään eikä sitä voinut enää korjata. Tämäkin pulma ratkesi, löysin kirpparilta neljällä eurolla hyväkuntoiset mustat Aran sandaalit, merkistä en ollut koskaan kuullutkaan, mutta kun kävin netistä katsomassa, niin ihan hyvälaatuiset ovat ja ovh 56 euroa. Hyvä löytö siis.

  Vielä olisi ne kevätmekot, raivaus ja verhot. Meidän verhopolitiikkamme on pitkään ollut sitä, että monessa huoneessa on vain yksi leveähkö verho saisi joka huoneeseen edes kaksi samanlaista verhoa, jotkut osaavat laittaa kauniita verhosysteemejä, mutta minä en ole ikinä osannut, muistan että opiskeluaikoina tykkäsin siitäkin, että ikkunoissa ei ollut lainkaan verhoja. Ja muutenkin kivannäköisiä verhoja on hankala löytää, usein ovat aika kalliitakin.

  Hyvää viikonloppua myös sinulle :)

  VastaaPoista