perjantai 23. huhtikuuta 2010

Sateenkaarijoutsen ja muita kevään lintuja

7 v. tyttö on innostunut piirtämään lintuja, linnut ovat monenmuotoisia ja -näköisiä. Yläkuvassa oleva lintu syntyi kun tyttö halusi piirtää kotkan, mutta osasi piirtää vain kotkan pään, niinpä kotkalle syntyi riikinkukon pyrstö. Toiseksi alimmaisessa kuvassa taas on sateenkaarijoutsen.

Kaupunginosamme on jossain joutsenten muuttoreitillä, useana iltana olen nähnyt laulujoutsenten lentävän matalalla talojen yli, se on aina yhtä hienon näköistä.
4 kommenttia:

 1. Ihania! Lasten piirrokset ovat aarteita. Niitä on tosi hauska katsella yhdessä lasten hieman kasvettua :)

  VastaaPoista
 2. voooih,mitä ihanuuksia, nämä heti säästöön muistojen arkkuun ;-)

  VastaaPoista
 3. Hei Omenaminttu, mukava nähdä uusia kasvoja täällä. Totta näitä on mukava katsella jälkeenpäin ja varsinkin jos on jaksanut kirjoittaa kuviin mitä ne lasten mielestä esittävät. Yksi päivä katseltiin millaisia kuvia nyt 9-vuotias poika oli tehnyt 3-5-vuotiaana ja monta hauskaa juttua siellä oli. Tosin on aika liikuttavaakin katsella kuvia jälkeenpäin.

  SuviAnniina, meillä jo laatikot pullistelee näitä, 7-vuotias tyttö joka näitä tekee on tosi tuotteliaskin vielä ja muutenkin ihailen hänen otettaan, niin intensiivisesti työskentelee ja tietää jo etukäteen täsmälleen mitä aikoo tehdä.

  VastaaPoista