perjantai 19. maaliskuuta 2010

Farmi
Pieni Farmvillen maatilani näyttää jo tältä. Jotakin hyötyä tästä Farmvillen pelaamisestakin on, kun saan raivattua maatilaani kaikesta krääsästä eroon, on paljon helpompaa tehdä niin myös oikeassa elämässä.

8 kommenttia:

 1. Eikä,apua,oletko sinäkin "hurahtanut" farmiin,minä myös heh:-)

  VastaaPoista
 2. Joo :) Jos vaan tarvitset lisää naapureita, niin tässä yksi :)

  VastaaPoista
 3. Tiedätkö,mä jo aikaisemmin katsoin,että löydänkö sun sukunimeä,jotta olisin pyytänyt fb ja fv kaveriksi :-) Ilmoita sukunimi vaikka kommenttilootaan niin pistän kutsun (sen nimen voi sitten poistaa heti)

  VastaaPoista
 4. Kiva juttu Mirja,lähetän sinulle kutsun:-)

  VastaaPoista
 5. No voi ei, en löytänytkään sinua fb haulla:-(
  Mutta kokeile näynkö minä haussa(Suvi Rothsten)poistin sen yksityisyyseston sieltä profiilistani.

  VastaaPoista
 6. Sori, en käynyt välillä täällä, joten en nähnyt viestejäsi, mutta onnistuihan se sitten kuitenkin :)

  VastaaPoista
 7. Hei Mirja!

  Tulin tänne kotikoloosi sanomaan, että hyvä kun olet pistänyt asiafaktaa siihen yhteen blogiin, jossa nyt muut ihmiset ovat toivottamassa tervetulleiksi kaikki mahdolliset ihmiset ja turvapaikkashoppailijatkin ovat avoimesti tervetulleita, koska pitäähän heitä auttaa... Oli pakko tulla sanomaan, että ärsytti suunnattomasti se, että sulle sitten naristaan ja kettuillaan. Sinä puhut asiaa!

  VastaaPoista
 8. Hei Lumikki ja kiitos paljon, aika monet suomalaiset ajattelevat samoin ja minkäänlainen keskustelun vaientaminen ei vie maahanmuuttokeskustelua niin mihinkään suuntaan, vaan juuri se synnyttää koventuneita asenteita. Nimenomaan siitä millaista maahanmuuttoa me tänne Suomeen haluamme pitäisi olla oikeus puhua vapaasti. On paljon valtioita, joissa on tiukka ulkomaalaispolitiikka ja tiukat maahantulokriteerit eikä kukaan pidä näitä valtioita rasistisina, jokaisella valtiolla kuitenkin tulisi olla oikeus itse päättää millaista maahanmuuttoa haluaa ja humanitääriselle auttamisellekin tulee olla rajansa, auttaa kun voi monella muullakin tavoin kuin asuttamalla joka vuosi tuhansia turvapaikkaprosessin läpi oleskeluluvan (ei edes turvapaikan vaan oleskeluluvan) saaneita ja heidän perheenjäseniään Suomeen elämään sosiaaliturvan turvin. Maahanmuuton tulisi olla sitä, että Suomeen tultaisiin töiden perässä eikä sosiaaliturvan takia, sosiaaliturva kun on tarkoitettu ensisijaisesti suomalaisia varten. Nyt sosiaaliturva on se, joka ensisijaisesti houkuttelee tulijoita ja rahaa syydetään satoja miljoonia humanitääriseen maahanmuuttoon, maahanmuuton pitäisi kuitenkin hyödyttää kansakuntaa eikä köyhdyttää sitä entisestään ja eikä myöskään tuoda lisää uusia ongelmia, jotka ongelmat on jo muualla nähty.

  En minä täällä omassa blogissani kovinkaan usein ota kantaa asioihin, mutta muualla kyllä aina satunnaisesti silloin tällöin kun tuntuu siltä.

  VastaaPoista