tiistai 16. helmikuuta 2010

Huolia

Koiramme on taas ollut kipeänä, sairastui yhtäkkiä, menetti ruokahalunsa ja elämänhalunsa, käytin eläinlääkärissä ja selvisi, että maksa-arvot olivat huipussaan, niin huipussa, että eläinlääkäri ihmetteli, että koira ylipäätään oli tolpillaan. Saimme lääkkeet ja antibiootit ja mikä onni, kun koira on alkanut toipua, ruoka maistuu, häntä heiluu ja alkaa olla taas enemmän oma itsensä...tiedä sitten mikä tuon yhtäkkisen sairastumisen selitti.

Huoli on ollut syvää...sitä miettii, kuinka heikko onkaan, kun koiran sairastuminenkin lyö ihan maahan, jokin turvattomuudentunne peräisin jostakin kaukaa lapsuudesta, kun kaikki eläimet johon kiinnyin aina vain katosivat jonnekin.2 kommenttia:

 1. Voi koira-parkaa :(
  Hyvä, että lääkkeet tulivat apuun. Pikaista paranemista!

  Kyllä sitä lemmikinkin sairastumisesta huolestuu, tulee avuton olo. Meillä oli iso huoli, kun kisumme sairastui virtsakiviin. Nyt se joutuu syömään dieettiruokia välttyäkseen vaivoilta.

  VastaaPoista
 2. Meidän koiran ruokavalio meni myös kerralla uusiksi, sellaista luonnonmukaista ruokaa on kyllä tähänkin asti saanut, mutta kaikenlaiset herkkuluut ja makupalat jää nyt kokonaan pois. Yrjölän puuroa ajattelin kokeilla taas, joskus koiramme sitä söikin, mutta sitten kyllästyi siihen, eikä puuro enää maistunut.

  Meidänkin koira on ainukainen, joten siksikin varmaan niin rakas, näitä sairauksiakin olisi varmaan helpompaa kohdata ja käsitellä, jos koiria/lemmikkieläimiä olisi enemmän. Mutta ihanaa nähdä taas koira omana itsenään...tosin tuntuu vanhentuneen kovasti ja koiraamme on tullut sellaista vanhan koiran surumielisyyttä.

  Joo se on kamalaa katsella kun eläin tuntee kipua ja itse ei oikein osaa mitenkään auttaa. Paranemista ja toipumista kisullenne ja toivottavasti kivet pysyvät vastedes loitolla.

  VastaaPoista