perjantai 8. tammikuuta 2010

Uusi vuosi

Vasta nyt sain tämän vuoden ensimmäisen postauksen tehtyä. Minulle uuden vuoden alkamiset ei koskaan ole olleet selkeitä rajapyykkejä, mutta jonkinlainen uusi alku kuitenkin, jolloin katsoo eteenpäin ja ja toivoo joitakin asioita tapahtuvaksi. Aiemmin on toivonut hyvinkin materiaalisia asioita, jotka ihme kyllä tavalla tai toisella ovat suurimmaksi osaksi toteutuneet (vieläkin toiveissa olisi se astianpesukone), nyt toivon, että työrintamalla jotenkin selkeytyisi, saisi elämäänsä uusia tarkempia, suuntaviittoja, oppisi entistä selvemmin erottamaan olennaisen epäolennaisesta ja karsimaan elämästä sitä epäolennaista ja tähän blogiinkin toivoisi saavansa vähän lisää ytyä :)

Enemmän on kuitenkin aihetta kiittää ja joka päivä kiitän kaikesta hyvästä, jota on saanut ja saa koko ajan, vaikka joskus elämä potkii päähän tai itse lyö päätään seinään, aina on löytynyt joku tie ja väylä ulos. Voi luottaa siihen, että elämä kantaa ja Jumala kantaa ja tämä talvikin on aivan ihana, oikea taikatalvi.3 kommenttia:

 1. Niin, jokainen päivä on uusi mahdollisuus, eikä vain se vuoden ensimmäinen. Toivon sinulle myös kaikkea toivomaasi ja johdatusta tähän vuoteen.

  Nuo linnut puiden latvoissa ovat mukavia, ihmettelevät talven kylmyyttä ja kauneutta. Olen miettinyt, pyrkivätkö nyt siksi latvuksiin, kun ilma on ylhäällä lämpimämpää.

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta Mirja!
  Taikatalvi tosiaan! On niin kaunista , että ihan pyörryttää! ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon Trina :) Siunausta ja johdatusta myös sinun vuoteesi.

  Tosiaan näitä lintuja on viime päivinä näkynyt puiden latvoissa paljon, olisiko latvoissa ilma tosiaan lämpimämpää, vaan kiinnittääkö lintuihin vain enemmän huomiota, kun puut ovat valkoisia.

  Oikein hyvää ja siunattua vuotta myös sinulle Sari. Häkellyttävän kaunista on tosiaan, kaikki vain ihastelevat tätä kauneutta ja kuvaavat sitä, miten kaunis talvi voikaan olla.

  VastaaPoista