perjantai 29. tammikuuta 2010

Lokerikko

Ostin jo monta viikkoa sitten eurolla muovisen valkoisen lokerikon (olin etsinyt sellaista jo pidempään), nyt olen saanut sen jo seinällekin. Kivojen pikkuesineiden, joita lokerikkoon laittaa keksiminen ei olekaan vain niin helppoa, moni esine joiden luulin sopivan lokerikkoon ei sovikaan sinne, olkoon siis lokerikon täyttyminen vähän pidempi projekti.

Lapset hassuttelevat äidin lokerikkoprojektilla, tuovat sinne kaikenlaisia älyttömiä esineitä. Yksi päivä löysin sieltä barbin pään ja puoliksi syödyn koiran puruluun, ei voinut kuin nauraa.


6 kommenttia:

 1. Minulla oli joskus lapsena lokerikkoja seinällä ja tykkäsin niistä kauheasti. Yhdessä ainakin oli matkamuistokokoelma. Kiva lokerikko, hyvä löytö.

  VastaaPoista
 2. Hei Kirjailijatar, mukava kun jätit kommenttia. Minullakin oli lapsena lokerikko, mutta vähän tylsempi versio, kaikki lokerot olivat samankokoisia :) Sellainen puinen vanhanaikainen iso lokerikko olisi hieno, mutta niitä harvemmin löytää, tässä kuitenkin aika kivat mittasuhteet.

  Äitini oli aikoinaan tulitikkutehtaalla töissä ja minullakin on vanhoja tulitikkupuntteja, täytyykin käydä ne läpi ja katsoa, jos niistä saisi lisää lokerikon täytettä.

  VastaaPoista
 3. Tämähän on hauska projekti! Toivottavasti en itte nyt innostu liikaa näkemästäni..... :D
  Siunausta kotiisi! <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon Nurkkalintu,

  Onhan näitä lokerikoita esiintynyt eri blogeissa, joten ei mitään uutta ja mullistavaa :) Olisi kyllä kiva tehdä kaikenlaisia juttuja ja vaikka mitä, mutta viime vuosina on olleet energiat aika vähissä, välillä aina innostuu, mutta sitten innostus taas katoaa. Olisipa sellainen ahkera ja aikaansaapa ihminen :)

  VastaaPoista
 5. Minä ajoittain ravaan blogeissa liikaakin, mutta jostakin syystä en ole aiemmin kiinnittänyt huomiota lokerikkoihin. Siis sinun lokerikossasi on sitä jotakin :)
  Oikeesti, se on nätti!

  VastaaPoista