tiistai 22. joulukuuta 2009

Paketointia

Joulunaluskiireitä on ollut niin paljon, että ei ole juuri ehtinyt blogia kirjoitella. Suurin osa paketeista on jo paketoitu, mutta joitakin on vielä jäljellä. Lainasin kirjastosta Joulukuun päiviä kirjan (Line Dammen ja Hanne Buxrud), joissa on aivan ihania paketointi-ideoita. Alla olevat kuvat kirjasta. Omista paketeista ei kyllä tullut noin hienoja, vaan koska paketoitavaa oli niin paljon tyydyin ihan perusratkaisuihin, mutta joitakin ideoita kirjasta sai näihinkin lahjoihin ja myös vastaisuuden varalle. Yksinkertainen on kaunista.8 kommenttia:

 1. Ihania paketteja tosiaan, eihän noin kauniita raaskisi avata! :)

  Toivottelen Mirja sinulle ja perheellesi ihaninta joulunaikaa! ♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita paketteja kirjassa! Joskus olen askarrellut kauniita paketteja, nyt tyydyin perusversioon. Kivaa joulunaikaa sinne :) Lunta ainakin nyt on täällä etelässä...

  VastaaPoista
 3. Paketointi on kivaa puuhaa. Oikeastaan kuljen ympäri vuoden silmät auki nauhojen ja papereiden suhteen ja nappaan mukaan, kun sopivaa löytyy. Isot paketit kääräisen johonkin yksinkertaiseen paperiin. Pienempien kanssa näen vaivaa, lähinnä paperien ja nauhojen suhteen, mitään muuta sälää en mukaan yleensä haluakaan. Pakettikortit on kyllä kivoja, teen, jos ehdin. Tykkäsin tuosta kuvan sydänkortista ja enkelikortista.
  Hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 4. Ihania paketteja. Ei omistakaan IHAN noin hienoja tullut.. Kiireetöntä joulua :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä hienoja paketteja. Meillä ei tullut noin hienoja, kun kiireessä niitä väsättiin :)

  VastaaPoista
 6. Voi jestas miten ihania - etenkin pidän tuosta vasemmanpuoleisesta alimmasta.

  Joka vuosi mielessäni paketoin lahjat upeasti, mutta totuus ei ole yhtä ajatusteni kanssa :)

  Pienillä lisämausteilla paketoin, mutta superhurmaaviin paketteihin tarvitsisi varmaankin kerätä kauniita papereita läpi vuoden.. ehkäpä sitten ensi vuonna... :)

  Hyvää ja kaunista Joulua!

  VastaaPoista
 7. Oi kiitos paljon, olipa ilahduttavaa nähdä täällä näin monta kommenttia. Mukavaa kuulla, että moinlla muillakin on samaa, vaikka kuinka haluaisi tehdä kauniita paketteja, niin rahkeet ei anna myöten, etenkin kun paketoitavaa on yleensä niin paljon. Alimmaisena olevaa kuusipakettikortti-ideaa käytin kyllä tänä vuonna ja olikin yllättävän hauskaa puuhaa tehdä pakettikortit itse.

  Ja papereita tosiaan kannattaisi kerätä ympäri vuoden ja pitää silmät auki, tuossa samaisessa kirjassa oli käytetty esim. vanhoja karttoja paketointiin. Paljon muitakin ihania, mutta myös aika helposti toteuttavia ideoita kirjasta löytyy, sellaiset ideakirjat ovatkin niitä parhaita.

  Oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa teille jokaiselle.

  VastaaPoista
 8. Viehättäviä paketteja :)

  Hyvää joulua koko perheelle! <3

  VastaaPoista