keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Metsän hiljaisuus ja joulukuun alku

Aina välillä käymme koiran kanssa lähimetsässä, autojen kaupungin kohina jää taakse ja on vain hiljaisuus, varikset välillä vain raakkuvat. Koirani nauttii aina suuresti, vaikka onkin hihnan päässä, koska asutus ei ole kovin kaukana. Kaivaa maata, piehtaroi ja järsii oksia.

Joulukuu on jo alkanut ja jouluun on sangen lyhyt aika ja nyt jo pitäisi kiireellä valmistautua, mutta vieläkään en osaa yhtään orientoitua jouluun, jouluostoksetkin tulee jäämään viime tinkaan, yleensä olen aloittanut jo marraskuun puolella. Jouluvalotkin vielä ripustamatta :)

Radiodei on avannut aivan ihanan joulunettiradion, joka soittaa taukoamatta joulumusiikkia, kuuntelen sitä aina, kun olen netin ääressä.

3 kommenttia:

 1. Jostain syysta takkuaa tama kommentoiti, teknisella puolella.

  Halusin vain sanoa, etta samoilla fiiliksilla mennaan. Joulusta ei tietoakaan..

  VastaaPoista
 2. Kyllä se joulumieli ja into sieltä tulee aikanaan ja tarvitseeko aina olla niin täydellistä, jos ei tule. Minä taas en vielä sulata joulumusiikkia, nautin siitä sitten täysillä juuri joulun aikaan! Nyt olen harvinaisen aikaisessa muiden joulujuttujen suhteen, yleensä aloitan vasta ihan jouluviikolla!

  Katsoin ensin, että kettu juoksee metsässä, mutta se olikin koirakoipeliini ;)

  VastaaPoista
 3. Pikkujutut: No höh, ihan yleisestikö kommentointi takkuaa, vai vain tässä blogissa?

  Siellä ulkomailla joulumielen saaminen on varmaan vielä hankalampaa, voin vain kuvitella. Toivotaan, että se joulumieli kuitenkin lopulta eksyisi niin sinne kuin tännekin :)

  Trina: Joo, täytyy vain toivoa, että se jouluinspis sieltä vielä iskee, jos olisi vähän paremmissa varoissa, niin varmaan sitä juoksentelisi jo ympäriinsä joululahjoja hankkimassa, mutta ehkä tämän joulun nyt on tarkoitus mennä näin. Toivottavasti kuitenkin saisi tarvittavat tehtävät kuitenkin tehtyä ja ennenkaikkea että selviäisi ilman stressiä, vaikka kaikki jääkin viimetinkaan.

  Ketulta tuo meidän koiruli näyttääkin tai myös sudelta aika ajoin, joten ei mikään ihme, jos ketuksi erehtyy luulemaan :) Aika usein tulee vierailtakin kommenttia, etä kettuko/susiko se siinä ja aika usein kutsun myös kutsun koiraamme niillä nimityksillä :)

  VastaaPoista