lauantai 28. marraskuuta 2009

Lapaset

Nämä ovat kolmannet kirjoneulelapaset, jotka ostin kirpparilta syksyllä. Olen aivan hassahtanut näihin. Sellaisten neulominenkin olisi mukavaa puuhaa joskin vähän aikaavievempää, joskus tehnyt jotakin kirjoneuletta ja inspiroivaa on katsoa kuinka kuvio sieltä pikkuhiljaa tulee esiin.

Viime päivien turhautumisesta ja apeasta mielestä on ollut jotain hyötyäkin. Käynyt taas tarmokkaammin asioihin käsiksi. Ehkä ajoittaisten harmaiden hetkien tarkoitus on karsia meistä turhaa, vähän niinkuin puusta karsitaan kuivia oksia pois. Lisäksi saimme uuden tehokkaamman tietokoneen isommalla näytöllä käyttöön ja voi sitä onnea, en tajunnutkaan kuinka elämänlaatua huonontava tekijä hidas tietokone voi olla. Pää on taas ideoita täynnä.

Myöskin listoja laativana olen laatinut listan asioista, jotka pitäisi tehdä ennen joulua ja lista tulee täydentymään koko ajan. Toivottavasti saisin mahdollisimman monen asian tehtyä.

- maalaa vielä kaksi pyörällistä isoa lelu/tavaralaatikkoa valkoisiksi (kaksi on maalattu jo sinivihreäksi)
- maalaa kaksi Ikean puulaatikkoa valkoiseksi
- maalaa myös parvekkeen kukkalaatikko ja köynnösteline valkoiseksi
- mieti mitä esikoisen sängylle tehdään, osta petsiä
- käy Koti ja keittiö-lehdet läpi ja heitä menemään
- järjestä lehtikotelot
- laita lasten piirustuksia kansioihin
- käy lasten palapelit läpi ja ota myytävät erikseen
- käy lasten sukka/sukkahousu/alushousulaatikot läpi
- neulo villahuivi loppuun
- neulo pojan villasukat loppuun
- käy Ikeasta hakemassa tyttöjen huoneen lelukomeroon kaksi hyllyä
- siirrä työhuoneen pöytä toiseen paikkaan
- ripusta jouluvalo
- tee joulukortit
- siirrä vanhalta tietokoneelta kaikki tiedostot kovalevylle
- käy vanhan koneen bookmarkit läpi
- mieti vielä mitä kaikkea tavaraa voisi viedä kirpparille myytäväksi (joo pyörsin lupaukseni ja otin kirpparipaikan, hinnat eivät ole kummoiset, mutta tavara tuntuu menevän hyvin, mikä on pääasia)2 kommenttia:

  1. Kauniit lapaset :)
    Listat ovat hyviä, harrastan niitä itsekkin. Silloin on helpompi hahmottaa, mitä on tekemättä, laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Muutoin tulee haahuiltua ja vaan ihmeteltyä, että kun tuota ja tuota pitäisi tehdä, mutta ei osaa tarttua mihinkään, kun aina ehtii unohtaa mitä kaikkea piti tehdä. Mieheni ei ymmärrä moista listailua, mutta minulle se sopii :) Kirppareilla on kuulemma joulukuu ja heinäkuu parhaita myyntikuita. Olen itsekkin harkinnut joulukuussa ottaa viikoksi pöydän. Hyvää adventtia!

    VastaaPoista